Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispričala se

Objavljena snimka privođenja glumice Reese Witherspoon

Reese Witherspoon (1)
Reuters/PIXSELL
24.04.2013.
u 09:23

Nekoliko dana nakon što je glumica Reese Witherspoon privedena jer je vrijeđala policajca, u javnosti je objavljena snimka njezina uhićenja

Nekoliko dana nakon što je glumica Reese Witherspoon privedena jer je vrijeđala policajca, u javnosti je objavljena snimka njezina uhićenja.

Podsjetimo, glumica se vraćala s večere sa suprugom kada ih je zaustavio policajac. Oboje su bili pripiti, a glumica je policajcu koji je zaustavio njezina muža počela vikati "Znaš li ti tko sam ja?".

Ipak, kada se otrijeznila, Reese Witherspoon ispričala se za svoje postupke.

– Očito je da sam popila nekoliko pića previše i sramim se zbog stvari koje sam rekla. Bila je to sasvim sigurno strašna situacija, jer sam se bojala za svog supruga, iako to nije isprika. Vrijeđala sam policajca, pokazala mu nepoštovanje, a samo je radio svoj posao – rekla je glumica.

>> Reese Witherspoon uhićena jer je izvrijeđala policajca!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije