Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bahata glumica

Reese Witherspoon uhićena jer je izvrijeđala policajca!

Reese Witherspoon (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
22.04.2013.
u 08:38

Gospođa Witherspoon je provirila kroz prozor i vikala mi kako nije vjerovala da sam stvarno policajac, opisao je cijeli događaj policajac koji ju je uhitio

Oskarovka Reese Witherspoon uhićena je u petak ujutro u Atlanti sa svojim suprugom, holivudskim agentom Jamesom Tothom koji je prvi uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. Lijepoj glumici se to nije svidjelo pa je izvrijeđala policajca zbog čega je na kraju i sama završila iza rešetaka, piše CNN

Policajac koji ju je uhitio opisao je cijeli događaj.

– Gospođa Witherspoon je provirila kroz prozor i vikala mi kako nije vjerovala da sam stvarno policajac. Rekao sam joj da sjedne i bude tiha, no nije prestajala – kazao je policajac. Glumica je nakon toga izašla iz auta i rekla policajcu kako kao građanka SAD-a ima pravo 'stajati na američkom tlu'. No to ju je koštalo uhićenja.

– Znaš li ti tko sam ja? – pitala je glumica policajca na što joj je ovaj odgovorio kako ne zna i da nije ni potrebno da zna.

>> Reese Witherspoon: Sinu sam dala ime na kojem neće biti zahvalan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije