Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bob Saget

Obitelj otkrila od čega je umrla zvijezda serije 'Puna kuća' : 'Vjerovao je da nije ništa ozbiljno i otišao spavati'

Dodjela nagrada Creative Arts Emmy Awards 2018.
Foto: O'Connor/PRESS ASSOCIATION
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.02.2022.
u 08:56

Istražitelji su ranije odbacili da je Saget umro zbog droge ili da je u pitanju zločin te su vjerovali da je bila riječ o infarktu ili moždanom udaru.

Američki glumac i komičar Bob Saget umro je od ozljede glave za koju vjerojatno nije vjerovao da je opasna, objavila je njegova obitelj u srijedu. 

Saget je 9. veljače u Orlandu na Floridi pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi, dan nakon komičarskog nastupa u blizini Jacksonvillea. „Vlasti su zaključile da je Bob umro zbog ozljede glave“, priopćila je njegova obitelj. 

„Zaključeno je da se slučajno nečim udario u potiljak, mislio je da to nije ništa opasno te je otišao spavati“, stoji u priopćenju. 

Istražitelji su ranije odbacili da je Saget umro zbog droge ili da je u pitanju zločin te su vjerovali da je bila riječ o infarktu ili moždanom udaru. Sprovod zvijezde „Pune kuće“ održao se 14. siječnja u Los Angelesu.  

Foto: profimedia
Privatnoj ceremoniji, koja se održala pet dana nakon njegove smrti 9. siječnja, prisustvovali su prijatelji i obitelj, uključujući Sagetove kolege iz serije "Puna kuća" – Johna Stamosa, Candace Cameron Bure, Mary-Kate i Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Davea Couliera, Lori Loughlin i njenog supruga Mossima Giannullija. Osim njih, na sprovod su stigli i John Mayer, Jeff Ross, Jimmy Kimmel, Kathy Griffin i  Dave.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Radijska osoba godine 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Cohen
Cohen
09:55 10.02.2022.

Sprovod 14. siječnja, a umro u Orlandu, Florida 9. veljače ?

Avatar vratar3
vratar3
09:55 10.02.2022.

a glavna i izostavljena poanta je: nemojte ignorirati nuspojave pfizera ili modere, isto tako, ako se kojim slučajem nađete kraj "pfizera" ili "moderne", ne razmišljajte, samo bježite!! zahvalite mi kasnije....

AT
atlantisind
16:17 11.02.2022.

Slucajno se udario a niko nista nije vidio ni cuo.Nesto tu ne stima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije