Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašno

Šok za obitelj Beckham!

Foto: PA/Pixsell
1/10
22.10.2018.
u 14:40

Na nadzornim snimkama mogao se vidjeti trio koji se koristio ljestvama kako bi gledali kroz prozor prije nego što su pobjegli. Jedan muškarac bio je odjeven u potpuno crni kombinezon. Drugi je nosio traperice, crnu kapu i crni šal.

David i Victoria Beckham bili su prisiljeni pojačati osiguranje nakon zastrašujućeg pokušaja provale u njihovu vilu.

Navodno su prestrašeni zbog pokušaja provale koji je prekinut kada su provalnici potjerani. Policija je prošli petak pozvana u njihov dom, vrijedan šest milijuna funti, nakon što je tim zaštitara primijetio muškarce na nadzornim snimkama.

Na nadzornim snimkama mogao se vidjeti trio koji se koristio ljestvama kako bi gledali kroz prozor prije nego što su pobjegli. Jedan muškarac bio je odjeven u potpuno crni kombinezon. Drugi je nosio traperice, crnu kapu i crni šal.

Izvor je rekao kako su David i Victoria u totalnom stresu zbog cijele situacije. Oni su jako zaštitnički nastrojeni prema svojoj obitelji i domu i pomisao na to da bi im netko mogao provaliti stvara im veliki stres.

Beckhamovi i djeca nisu bili ondje u trenutku provale, bili su na putovanju u Australiji.

VIDEO Kako se vara kupce na tržnicama

Ključne riječi

Komentara 42

JM
ja-ma
15:04 22.10.2018.

Ja sam po naslovu mislila da su svi izginuli...

SA
SamoMalo
15:57 22.10.2018.

Autor teksta je ponosni VL

NA
navrhbrda
15:18 22.10.2018.

Tvornica lazi Vecernjeg Lista ne sustaje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije