Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fešta do jutra

Narodni radio proslavio 16. rođendan u Green Goldu!

narodni radio,rođendan
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/13
21.12.2013.
u 13:36

Uz najbolju domaću glazbu, velika obitelj Narodnog radija priredila je feštu za pamćenje, a rođendansku čestitku uz pjesmu točno u ponoć uputili Tatjana Jurić i Davor Dretar Drele!

Velikom feštom u zagrebačkom Green Goldu, najslušaniji radio u Hrvatskoj sinoć je proslavio šesnaesti rođendan! Omiljena radijska lica i brojni prijatelji Narodnog, uz zvuke najbolje domaće glazbe, obilježili su još jednu uspješnu godinu. Radio koji dnevno sluša preko 500 tisuća ljudi, a tjedno i preko milijun, u blagdanskom je raspoloženju uplovio u sedamnaestu godinu, a točno u ponoć Tatjana Jurić i Davor Dretar Drele zajedničkom su pjesmom zahvalili na ukazanom povjerenju i odanosti.

- Borimo se svakoga dana i trudimo se biti još bolji i svježiji. Bez naših vjernih slušatelja kojima se od srca zahvaljujem što su uz nas sve ove godine i koji su dio naše velike obitelji, ovaj radio nikada ne bi bio ono što jest. Svima želim sretan Božić i najljepšu Novu 2014. godinu – izjavio je voditelj Narodnog Davor Dretar Drele. Dalibor Petko, Silvano Gospodarić, Ivana Plechinger, Goran Ranogajec, Nives Čanović i Davor Dretar Drele, a od nedavno Tatjana Jurić i Doris Pinčić, svakoga jutra i tokom cijelog dana ulaze u domove diljem naše zemlje s najnovijim informacijama, brojnim zanimljivostima, neizostavnom dobrom glazbom, a topla obiteljska atmosfera i pozitivan duh tajna su dugovječnosti i kvalitete radija broj jedan u Hrvatskoj!

- Jedan zbor tako divnih duša ispred i iza mikrofona na Narodnom nisam mogla zamisliti ni u najluđim snovima. Ono što mislim da naši slušatelji uistinu osjete putem etera jest to da su to ljudi kojima je stvarno stalo da u njihove domove stignu samo lijepe i pozitivne misli, da zaista svi dajemo sve od sebe da s nama uplove u neki bolji i ljepši svijet, a ja sam neizmjerno počašćena što sam postala dijelom ove obitelji – izjavila je voditeljica i glazbenica Ivana Plechinger.

Odličnu atmosferu dodatno je ugrijala i Božićna pjesma Narodnog radija 14 sarmi kojom je ova vesela ekipa na jedinstveni način poželjela svim svojim slušateljima radostan Božić i Sretnu Novu 2014.! U predstojećoj godini Narodni nam sprema brojna iznenađenja i još puno dobre domaće glazbe!

>>Pjevačka premijera Tatjane Jurić: Poslušajte 14 sarmi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije