Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni poklon

Pjevačka premijera Tatjane Jurić: Poslušajte 14 sarmi!

Tatjana Jurić
Foto: Narodni radio
1/2
13.12.2013.
u 09:48

Potaknuta božićnim duhom svoje pjevačko umijeće prvi put je pokazala i voditeljica Tatjana Jurić.

Ekipa Narodnog radija pripremila je svojim slušateljima neobičan glazbeni poklon i na taj način poželjela svima u Hrvatskoj čestit Božić! Pjesma "14 sarmi" vesela je blagdanska poruka koju je proteklih dana marljivo pripremala cijela obitelj najslušanijeg radija u Hrvatskoj. Potaknuta božićnim duhom, svoje pjevačko umijeće prvi put je pokazala i voditeljica Tatjana Jurić.

– Istina je, propjevala sam! Na to me mogla natjerati jedino ekipa Narodnog radija. Iako sam tamo samo nepuna dva mjeseca, potaknuta obiteljskom atmosferom i uz podršku mojih divnih kolega prvi sam puta pustila glas i dopustila da se to i tonski zabilježi. Bliže se blagdani i htjeli smo najveseliji mjesec u godini učiniti još veselijim svim našim slušateljima“ – izjavila je dobro raspoložena domaćica Narodnog radija Tatjana Jurić.

Tatjani se u studiju pridružila cijela ekipa. Doris Pinčić proslavila se ulogom vrsne pjevačice Lare i vrlo je rado ponovo zapjevala. Ivana Plechinger otkrila je svojim kolegama male tajne pjevačkog zanata, a pjesmu su svim glasovima obojili i Nives Čanović, Dalibor Petko, Davor Dretar Drele te Silvano Gospodarić. Božićna pjesma Narodnog radija "14 sarmi" snimljena je na glazbu "14 palmi" Marijana Bana koji nije imao ništa protiv da upravo njegova pjesma bude podloga vesele božićne poruke i vrlo je rado pristao na suradnju: “Samo se vi zafrkavajte. Dok je smijeh i zabava u pitanju – ja sam za!“

>> Tatjana Jurić: Zaljubljena sam

Komentara 1

NI
nikola137822
10:40 13.12.2013.

kurva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije