Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O kome je riječ?

Novu gošću Stanković je najavio ovako: 'Od čistačice, manekenke i ekonomistice do saborske zastupnice'

Foto: HRT
1/8
14.09.2021.
u 09:11

Gledatelji su bili podijeljenog mišljenja oko odabira ove gošće za emisiju "Nedjeljom u 2"

U novoj sezoni "Nedjeljom u 2" urednik i voditelj Aleksandar Stanković ima sve zanimljivije najave svojih gostiju, pa je i najava njegove nove gošće izazvala na Facebooku brojne komentare, a Stanković ju je najavio ovako: "Od čistačice, manekenke, ekonomistice, do saborske zastupnice – Vesna Vučemilović". Pratiteljima je bilo zanimljivo da je Stanković saborsku zastupnicu i sestru Miroslava Škore najavio i kao manekenku, a bilo je i ovakvih komentara:

"Pa dobro što smo skrivili? Siguran sam da će tema biti dobrobit Hrvatske i kako oporaviti gospodarstvo – NOT!. Na mnogim se ljudima vidi da su negativci, tako da je sasvim svejedno što će govoriti. Joj, dajte nas oslobodite od trošenja pretplate za HTV na ovakve likove. Dotična je toliko poželjna, simpatična, zanimljiva i iščekivana gošća da će se ova emisija još dugo prepričavati", poručili su gledatelji.

Teme razgovora sa saborskom zastupnicom Stanković nije otkrio, ali sigurno će teme biti i njezin nedavni prelazak u Klub zastupnika Hrvatskih suverenista, o razlazu s Domovinskim pokretom, o bratu Miroslavu...

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 7

TE
TerMInator
08:53 15.09.2021.

Graknula bulumenta kada je u pitanju Hrvatica, saborska zastupnica, nisam primjetio isto kad nastupa "srpski svet" na istoj toj televiziji u 14 sati, Nedjeljom!

LI
linkser2
06:55 15.09.2021.

Manekenka u tvornici žarulja

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:28 14.09.2021.

Ja mislila Vesna Pusić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije