Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušta HRT

'Brod je krenuo u krivom smjeru, došlo je vrijeme da se iskrcam'

Domagoj Novokmet
Foto: Grgur Zucko/Pixsell
1/5
08.10.2017.
u 17:07

Iako se to već šuškalo, tu vijest danas potvrdio na Facebooku, ali s novinarstvom se ne oprašta već nakon 23 godine rada za državnu medijsku kuću prelazi na N1 televiziju

Novinar, urednik i voditelj Domagoj Novokmet ne radi više za Hrvatsku radioteleviziju. Iako se to već šuškalo, tu vijest danas potvrdio na Facebooku, ali s novinarstvom se ne oprašta već nakon 23 godine rada za državnu medijsku kuću prelazi na N1 televiziju.

– Veliki pozdrav svim dragim ljudima s HRT-a s kojima sam surađivao ove 23 godine, otkako sam sa 17 godina prošao audiciju za voditelja Briljanteena. Radio sam u dječjem, zabavnom, mozaičkom, informativnom programu. Bio sam novinar, voditelj, scenarist, urednik, čak i direktor. Zajedno smo sudjelovali u podugačkom nizu medijskih projekata, pokrenuli hrpu sjajnih emisija, ali i dva nova TV kanala HRT3 i HRT4 – napisao je Novokmet koji je jedno vrijeme bio vršitelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a.

– Mnogo sam naučio od svih vas, sjajne smo stvari znali napraviti, vjerovali smo u javnu televiziju. Nažalost, mislim da je ovaj brod u posljednje vrijeme zaokrenuo u potpuno krivom smjeru, pa je došlo vrijeme da se iskrcam. Uzbuđen zbog prvog radnog dana na N1 gdje se ljudi vesele novinarstvu, pozdrav do neke nove zajedničke pustolovine! – objavio je na Facebooku sada već bivši HRT-ovac.

Komentara 52

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
18:04 08.10.2017.

Kud je brod Krenuo? Svašta.... i on odmah u region... kad je štafeta kmete novo?!

Avatar heyhay
heyhay
17:56 08.10.2017.

Ode u "region" televiziju gdje su karte vremenskih prognoza kao u jugi haha

IV
ivan968
18:17 08.10.2017.

jedan od rijetkih Livnjaka Jugoslaven kao i većina njegove obitelji iz Livna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije