Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RODIO SE MALI ZOA

Novo vatreno slavlje: Milan Badelj postao otac!

Milan Badelj
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
21.07.2018.
u 10:50

U trenutku rođenja, maleni je težio 3160 grama i bio dugačak 50 centimetara, a Milan je čitavo vrijeme tijekom poroda bio uz svoju suprugu i iskazivao joj podršku.

Čini se kako će hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj dugo pamtiti srpanj 2018. jer mu je ovaj mjesec donio puno sreće. Nakon što je s reprezentacijom ušao u polufinale Svjetskog prvenstva u nogometu, popularni Miki postao je otac!

Kako piše Story, Milanova supruga, Martina Baumiler Badelj sinoć je u 20 sati i 56 minuta, u poliklinici Podobnik na svijet je donijela sina kojem su odlučili nadjenuti ime Zoa. U trenutku rođenja, maleni je težio 3160 grama i bio dugačak 50 centimetara, a Milan je čitavo vrijeme tijekom poroda bio uz svoju suprugu i iskazivao joj podršku.

Za razliku od drugih kolega iz reprezentacije Milan nema profile na društvenim mrežama, a supruga i on čuvaju svoju intimu od javnosti. Poznato je jedino da je Martina studirala na zagrebačkoj Glazbenoj akademiji.


Pogledajte video: Top 10 hitova by Vatreni bend

Ključne riječi

Komentara 2

VE
veselitito
11:24 21.07.2018.

Zoa???? O, jebem te robijo!!!!

ŠT
ŠtoReći
11:36 21.07.2018.

Čestitam roditeljima! malenom sve najbolje neka ga prati Božji blagoslov ! svaka čas što nemate društevene mreže za detaljno objavljivaljnje što ste jeli,pili, radili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije