Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagirala na napad

Novinarka RTL-a bijesna: Sramota di mi živimo, sva sreća da postoje 'ustanove' za agresivce i primitivce

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
21.11.2021.
u 14:38

Na jučerašnjem prosvjedu protiv COVID potvrda napadnut je RTL-ov novinar Goran Latković, a na nemili incident osvrnula se i njegova kolegica Ana Miščević.

U središtu Zagreba u subotu je održan veliki prosvjed protiv COVID potvrda i aktualnih epidemioloških mjera. Sudionici prosvjeda koji se na društvenim mrežama naziva i “Bijeli tihi marš” od Vlade su tražili ukidanje Covid potvrda, koje su u okolnostima epidemije koronavirusa u Hrvatskoj obavezne u zdravstvu, socijali te državnim i javnim institucijama. 

Tijekom prosvjeda napadnut je reporter RTL-a Goran Latković koji je o nemilom događaju izvijestio tijekom javljanja uživo u emisiji RTL Danas, a potom i za Večernji list ispričao detalje napada. 

- Snimali smo prosvjed na Trgu, a zatim krenuli prema poziciji javljanja uživo. U tom trenutku krenuli su verbalni napadi, a zatim sam dobio udarac laktom u rebra i nakon toga dva udarca s leđa u glavu. U tom trenutku vikali su stoko -  kazao je Latković i dodao da su verbalne uvrede počele od samog dolaska na prosvjed. 

- Svi kolege iz medijskih kuća danas su se nosili s teškim riječima koje su im pojedinci uputili. Ovim putem želim izraziti podršku kolegicama i kolegama i divljenje svima na hrabrosti i profesionalizmu - dodao je Latković. 

Na napad svog kolege osvrnula se i dugogodišnja RTL-ova novinarka Ana Miščević. - Sramota di mi živimo. Sva sreća pa postoje 'ustanove' za zlostavljače, agresivce i primitivce. Goran Latković i ostale kolege ne smiju biti žrtve istih - napisala je Miščević na svom Insta Storyju nedugo nakon napada. 

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Alanom Hržicom 

Komentara 23

DU
Deleted user
14:56 21.11.2021.

nemojte se vi ništa tješit nego se zamislite. kakav vi primitivizam širite niste ni svjesni. i zato vas ja pozivam da se osvijestite i budete ljudi a ne senzacija. ukratko.

AP
ante_pustinjak
15:12 21.11.2021.

zanimljivo je da da pokraj živog kamermana nije ništa snimljeno niti ima ijednog izravnog svjedoka! ječer je bilo i napisa o dva slomljena rebra! makar izmišljeno, važno je da je bacilo ljagu na veličanstveni skup!

BR
Brobi
15:06 21.11.2021.

I 89 godine njihovi roditeli su trazili organizatore prosvjeda a novinari bili u sluzbi rezima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije