Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'neukusno'

Manekenka razbjesnila pratitelje, svi su šokirani igrom koju je organizirala: 'Zašto bogati uvijek promaše smisao?'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
21.11.2021.
u 13:39

U svojoj kontroverznoj objavi, Chrissy Teigen se našalila kako joj se ostvario san o gledanju svojih prijatelja kako se bore do smrti, što su pratitelje oštro osudili

Manekenka Chrissy Teigen (35) ponovno je razljutila svoje pratitelje. Nakon što se ranije ove godine ispričala zbog raznih uvredljivih Twitter objava te uzela pauzu od društvenih mreža, sada je pratitelje razljutila igrom koju je organizirala u svojoj kući. Naime, organizirala je igru na temu Netflixove hit serije 'Squid Game', a obožavatelji su osudili manekenku zbog 'nerazumijevanja' značenja te serije. Chrissy se na Instagramu hvalila videima i fotografijama igre, a u komentarima su je napali što se hvali inače smrtonosnim igrama preživljavanja koje ona koristi za pokazivanje. 

U svojoj kontroverznoj objavi, manekenka se našalila kako joj se ostvario san o "gledanju mojih prijatelja kako se bore do smrti", te da je uživala u raskošnoj zabavi tijekom vikenda.

"Mislim da ste propustili poantu serije", napisao je jedan šokirani komentator. Drugi je dodao: "Zašto bogati ljudi uvijek promaše cijeli smisao?".

Slavna stilistica Kristina Cheeseman istaknula je mračnu sličnost između Chrissyne zabave i scene iz serije gdje bogati muškarci promatraju natjecatelje opterećene dugovima dok se natječu do smrti.

Podsjetimo, u hit seriji pojedinci, opterećeni nevjerojatnim financijskim dugovima, sudjeluju u rundama smrtonosnih dječjih igara u očajničkom pokušaju da osvoje ogromnu novčanu nagradu.

VIDEO>>Kandidati showa 'Život na vagi', Alen Španiček i Mirna Posavec: 'Prvi tjedni bili su najgori'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije