Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDIJSKI TRANSFER

Novinarka i voditeljica HRT-a prelazi kod konkurencije, evo gdje ćemo je gledati

Maja Tanasovski
Foto: HRT
1/3
05.08.2021.
u 19:45

Tanasovski će  raditi za istraživački magazin "Provjereno", a dok ne počne nova sezona, gledat ćemo je u informativnim emisijama

U hrvatskom medijskom prostoru ovih se dana dogodio novi transfer. Naime, Maja Tanasovski (34) novinarka i voditeljica koja je jedno vrijeme vodila jutarnje Vijesti u sklopu emisije "Dobro jutro Hrvatska", novo je pojačanje Nove TV, doznaje Slobodna Dalmacija

Tanasovski će  raditi za istraživački magazin "Provjereno", a dok ne počne nova sezona, gledat ćemo je u informativnim emisijama.

Maja je rođena Zagrepčanka koja je provela godinu i pol dana u Africi radeći kao slobodna novinarka za hrvatske medije. Vodila je i vlastiti humanitarni projekt, pa je i gostovala u nekoliko HRT-ovih emisija i bila sugovornicom u brojnim temama za Nedjeljom u dva, Labirint i Hrvatsku uživo. Na HRT-u je počela raditi u rujnu 2015. godine. Prošla je trideset afričkih država, a radila je i priču o borcima Muay Thai na Tajlandu.

Zanimljivo je i da je 2010. sudjelovala na izboru za Kraljicu Hrvatske, te osvojila drugo mjesto.

-  Odmah sam uvidjela kako to nije moj đir. Prvi i posljednji casting bio je taj izbor za kraljicu Zagreba i kasnije kraljicu Hrvatske. Meni je to bio jedan od načina da steknem dodatnu dozu samopouzdanja i da lakše prođem kroz transformaciju iz djevojčice u ženu te da mami dam princezu koju je cijeli život priželjkivala, rekla je Maja 2019. godine u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

VIDEO: Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Komentara 7

KI
kizz111
22:52 05.08.2021.

jesi našla televiziju reklama turskih serija i debilnih emisija

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
20:51 05.08.2021.

ni ja nikad čuo za nju ali eto..vijest..

MO
mokosica007
12:33 06.08.2021.

Vijest da se ne može zaspati?? Kako ga briga pa kada dodje na novi posao nece se ni vidjeti od reklama žalosno 🤮🤮 fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije