Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treća sezona

Novi ‘The Voice’ bit će intrigantniji i zanimljiviji, Vanna zadovoljna svojom 'momčadi'

Foto: HRT
1/6
02.10.2019.
u 15:13

Show počinje 7. prosinca, a gledatelje će tijekom 12 uzbudljivih emisija voditi Ivan Vukušić i Iva Šulentić

Za nešto više od dva mjeseca na male ekrane vraća se “The Voice”. Treća sezona glazbeno-natjecateljskog showa počinje 7. prosinca na HRT-u s novim pjevačkim talentima, ali i izmijenjenim žirijem. Na službenom predstavljanju projekta potvrđena su imena mentora koje ove sezone čine Ivana Vrdoljak Vanna, Davor Gobac, Massimo i Ivan Dečak.

– Ovo je ludilo, jako sam zadovoljna svojom ‘momčadi’ – komentirala je Vanna ovogodišnje kolege mentore. Spreman za šalu bio je i Ivan Dečak. – Uzeli su mi savršene mjere, crveni stolac nimalo me ne žulja – našalio se frontmen grupe Vatra kojem je ovo treća sezona u showu. Za razliku od njega, gledatelji će prvi put u ovakvom formatu gledati osebujnog Davora Gopca. S druge strane Massimo već ima iskustva u sličnim showovima, no ovaj je angažman prihvatio isključivo jer, kako je objasnio, “The Voice” pazi na natjecatelje i nakon završetka showa.

– Nismo mi ovdje samo deklarativno, mi ćemo stvarno predano raditi s tim ljudima i vrijeme je da se neko znanje prenese – kazao je Massimo. Snimanja počinju u sljedećih desetak dana, a od više od 2000 prijavljenih kandidata pred žiri će stati njih 79 koji su uspješno prošli tri kruga prednatjecanja. Nova sezona donekle će se i razlikovati od prethodnih.

– Show će biti intrigantniji, zanimljiviji i interesantniji. Vjerujem da ćemo imati dobru gledanost – kazao je urednik Zabavnog programa HRT-a Mario Sedmak. Tijekom 12 uzbudljivih emisija gledatelje će voditi dobro poznat i uigran voditeljski dvojac Iva Šulentić i Ivan Vukušić.

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije