Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obara rekorde

Nagrađujemo vas: Deset najbržih osvaja CD "Usne varane" Ivana Zaka

Ivan Zak
Foto: Screenshot
1/4
15.07.2015.
u 13:40

Spot za pjesmu „Pretjerujem“ snimljen je u luksuznoj vili smještenoj u idiličnoj prirodi, a u novoj pjesmi Ivan se obraća djevojci koja ga optužuje da pretjeruje

Summer edition izdanje pjesme „Pretjerujem“ koju je Ivan Zak predstavio prije dva tjedna izvrsno prolazi kod njegovih fanova, a da je tako, govore i brojke na Youtubeu. Pjesma koja je pisana u Ivanovu prepoznatljivom stilu, do danas je pregledana više od 600.000 puta, što ovu pjesmu već sada čini jednim od najvećih ovogodišnjih ljetnih hitova. Spot za pjesmu „Pretjerujem“ snimljen je u luksuznoj vili smještenoj u idiličnoj prirodi, a u novoj pjesmi Ivan se obraća djevojci koja ga optužuje da pretjeruje.

Za svoj tek nedavno izdani album „Usne varane“, u samo mjesec dana od izlaska dobio je diskografsko priznanje Srebrna ploča. Da je njegov autorski rad prepoznat i kod fanova, govori da se „Usne varane“, nalaze na polugodišnjoj listi prodaje na viskom drugom mjestu najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.

http://www.deezer.com/album/10152488

Ivan i ovo ljeto provodi radno pa ga već ovog petka 17.7. možete vidjeti i čuti u Aqua Clubu u Biogradu, a u subotu 18.7. na Trgu Sv Jurja na Viru.

Više o nadolazećim koncertima te ostalim događanjima vezanim uz Ivana Zaka pratite na njegovoj službenoj Facebook stranici.

Nagradna igra!

Svi koji žele novi CD Ivana Zaka "Usne varane" neka pošalju mail na nagrade@vecernji.net. Dijelimo 10 CD-a, a nagrađujemo najbrže! Sve što trebate napraviti jest nasloviti mail "Ivan Zak" te ostaviti osobne podatke. Sretno!

>>Ivan Zak: Nisam tip koji bi otišao dva tjedna na godišnji odmor

>>Premijerno pogledajte spot Ivana Zaka za pjesmu 'Pretjerujem'!

Komentara 1

Avatar possibilis
possibilis
14:15 15.07.2015.

ma jel on to opjevao gustera s Komoda? jel to neki reptiloseksualac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije