Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Ivan Zak: Nisam tip koji bi otišao dva tjedna na godišnji odmor

14.05.2015., Prhoc - Promocija novog spota za pjesmu Nauci me da te ne volim grupe Barabe na imanju Spanic. Ivan Zak.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL
20.06.2015.
u 16:26

Ivan je od svog diskografa Menarta dobio i srebrnu ploču za 1000 prodanih primjeraka novog albuma u samo mjesec dana.

Ivan Zak proteklog vikenda u Vodicama još je jednom dokazao da je trenutačno jedan od najpopularnijih pjevača. Osim što je održao samostalni koncert na glavnoj pozornici, Ivan je od svog diskografa Menarta dobio i srebrnu ploču za 1000 prodanih primjeraka novog albuma u samo mjesec dana.

Pretpostavljam da se ni vi niste nadali da će se album tako dobro prodavati?

Vjerovao sam jako u ovaj album pa sam čak i kasnio godinu dana s njegovim izdavanjem. Htio sam slijediti svoj osjećaj i pokazalo se da sam bio u pravu. U pravu ste, bio sam šokiran kad mi je diskograf rekao da sam već zaslužio srebrnu ploču. Za prošli album dobio sam i zlatnu ploču, ali tek nakon tri godine.

Promijenili ste glazbeni stil, prije ste bili folk-pjevač, a sad pjevate pop?

Da, meni je neko vrijeme bilo interesantno to koketiranje s raznim žanrovima. Neke pjesme kao "Bolja od najbolje" čuvao sam u ladici. Ovo sad što pjevam sam sto posto ja.

Imate li vremena za odmor ovog ljeta? Kamo ćete otići?

To se odredi onako usput. Najviše volim spojiti ugodno s korisnim. Nisam tip koji bi otišao dva tjedna na godišnji odmor, nego rasporedim vrijeme pa tijekom tjedna nađem i termine za odmaranje. Idealan odmor za mene je čavrljanje s prijateljima uz kavu na nekoj plaži.

Komentara 3

KR
krumember
15:17 20.06.2015.

Bilo bi dobro da odeš, da se odmoriš, a i mi od pjesme koju godinama uporno pjevaš

KU
Kurciban
17:11 20.06.2015.

Pa nisi ti tip nizašta!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:22 20.06.2015.

Pa da..... Njemu je sve ispod 5-6 tjedana guzičarenja i plandovanja premalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije