Naslovnica Showbiz Estrada

Novi singl o bezuvjetnoj ljubavi klape Rišpet oduševit će sve žene

Pjesma pod nazivom „Ja samo za te živin“, jedna je od onih pjesama s kojom se svatko može poistovjetiti
04. lipnja 2019. u 13:57 908 prikaza
Klapa Rišpet
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/8

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, nakon što je u veljači ove godine napunila dvije velike dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i time još jednom potvrdila svoj glazbeni status, za svoje je vjerne obožavatelje pripremila novu glazbenu poslasticu. Ove godine nastupit će na Splitskom festivalu sa skladbom 'Ja samo za te živin'.

Klapa Rišpet | Autor : Promo Foto: Promo

Autor glazbe je kao i uvijek za Rišpet, voditelj klape i skladatelj klape Pero Kozomara, tekst je pisao Robert Pilepić, a aranžman Leo Škaro. Riječ je ponovno o divnoj, laganoj baladi naslonjenoj na dalmatinske uspješnice Pere Kozomare i klape.

"'Ja samo za te živin', pjesma je koja priča o ljubavi kako i sami stihovi kažu: "Ja samo za te živin, ja samo za te dišem, kada tebe sretnu vidin ne triban ja ništa više"...ljubav, ljubav i samo ljubav uvijek je moto klape Rišpet. Mi jednostavno ne znamo i ne možemo drugačije. Od nas se to i očekuje. Obraćamo se ponovno našim divnim ženama koje su bile na oba rasprodana Rišpetova koncerta u Lisinskom. Pronaći će se u ovoj pjesmi, siguran sam“ – izjavio je Pero Kozomara.

Klapa Rišpet | Autor : Promo Foto: Promo

U pjesmi se ponovno obraćaju ženama koje će se pronaći i u ovoj pjesmi. 'Dalmatinski slavuji', kako ih od milja zove publika zasigurno će opet oduševiti svoju vjernu publiku koja je s nestrpljenjem čekala njihov novi singl.

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona