Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
D'Knock & Jay

Novi singl glazbeno-ljubavnog para dobio novu verziju koja osvaja na prvu!

D'Knock & Jay
Foto: Promo
1/8
30.11.2023.
u 19:30

Zajedno sa svojom suprugom Jelenom Juranović Jay, čiji glas se krije iza poznatih reklama i crtića, D'Knock izbacio je akustičnu verziju nedavno izdanog uspješnog singla „Stvorena za ljubav“. Za ovu verziju su se odlučili zbog brojnih pozitivnih reakcija publike te potaknuti brojnim upitima za live izvedbom svoje pjesme

Poznati glazbeni producent i bivši član prve postave grupe ET, Darko Juranović D'Knock, poznat po suradnjama s renomiranim imenima hrvatske i inozemne glazbene scene, opet iznenađuje.

Zajedno sa svojom suprugom Jelenom Juranović Jay, čiji glas se krije iza poznatih reklama i crtića, izbacio je akustičnu verziju nedavno izdanog uspješnog singla „Stvorena za ljubav“. Za ovu verziju su se odlučili zbog brojnih pozitivnih reakcija publike te potaknuti brojnim upitima za live izvedbom svoje pjesme.

„Super je što nam se singl u vrlo kratkom vremenu zavrtio u svakodnevnom programu eminentnih radijskih postaja i što ga je publika odlično prihvatila. Napravili smo i akustičnu verziju pjesme, koja ima topliji i intimniji zvuk i samim time se više uklapa u nadolazeću blagdansku atmosferu, a i super je za nastupe.“ – izjavila je Jelena.

„S kolegama, eminentnim glazbenicima Miroslavom Lesićem i Bornom Šercarom napravili smo pravi live i tako dobili zanimljivu verziju pjesme, potpuno različitu od dinamičnog originala. Tako je zbog emotivnije izvedbe i Jelenin vokal došao puno više do izražaja.“ – nadovezuje se Darko.

VEZANI ČLANCI: 

Gitare je odsvirao Miroslav Lesić, Borna Šercar perkusije, aranžman potpisuju D'Knock i Miroslav, dok je za mix i finalnu produkciju zaslužan D'Knock. Glazbu i tekst potpisuju Jelena i Darko.

Akustična verzija pjesme „Stvorena za ljubav“ ima i novu verziju video spota prilagođenu novom konceptu. Pjesma je dostupna na svim digitalnim servisima (https://bfan.link/stvorena-za-ljubav-acoustic), u izdanju njihove produkcijske kuće i labela D'Knock Production te uz distribuciju i publishing kompanije IDM Music.

VIDEO: Alka Vuica objavila da joj je umrla majka: Svi smo tužni i bolni za tobom 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije