Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obrat

Novi problemi za Ronalda: Slavni nogometaš priznao silovanje?

Ronaldo
Foto: Reuters
1/2
02.12.2018.
u 11:44

Njemački Spiegel dobio je na uvid prepisku između slavnog nogometaša i njegovih odvjetnika u kojima im Ronaldo detaljnije pojašnjava što se točno dogodilo  13. lipnja 2009. u hotelu Palms Place u Las Vegasu

Seks skandal u koji je uključen Ronaldo poprima sve veće razmjere. Njemački Spiegel objavio je dokumente u kojima su otkriveni novi detalji vezani uz navodno silovanje Kathryne Mayorge.

Spiegel je dobio na uvid prepisku između slavnog nogometaša i njegovih odvjetnika u kojima im Ronaldo detaljnije pojašnjava što se točno dogodilo  13. lipnja 2009. u hotelu Palms Place u Las Vegasu. Iako je od početka negirao silovanje prepiska koja je dospjela u javnost baca novo svjetlo na cijeli slučaj. 

- Ona mi je rekla 'ne' i više puta tražila da prestanem. Rekla je da nije odmah za seks pošto smo se tek upoznali, ali me je uhvatila za spolovilo. Dugo nisam mijenjao pozu. Priznala mi je da nije željela da imamo odnos, ali je bila dostupna. Također, primijetio sam i nekoliko modrica na njenom tijelu- napisao je Ronaldo na što su mu odvjetnici odgovorili 'ne' aludirajući na to da ta verzija ne može izaći u javnost. 

Na pitanje je li Kathryne izjavila nešto nakon odnosa uslijedio je odgovor koji bi mogao biti ključan za cijeli slučaj. 
- Rekla je 'šu***, prisilio si me. Ti si idiot. Ja nisam kao druge. Odgovorio sam joj da mi je žao - odgovorio je Ronaldo u prepisci koja je nastala prije gotovo 10 godina. 

Optužbe za silovanje u javnost su procurile tek nedavno jer je Kathryn 2010. godine od Ronalda primila 375.000 dolara u zamjenu za šutnju. Ipak, to joj očito nije bilo dovoljno pa je našla novog odvjetnika s kojim je odlučila ponovno otvoriti cijeli slučaj i istjerati pravdu na vidjelo. U tome im pomaže i 27 stranica dokumenata koje sadrže izjave koje bi Ronaldu i njegovoj karijeri mogli itekako naštetiti. Sve upućuje na to da je riječ upravo o dokumentima koje je objavio Spiegel. 

Pogledajte i koje su poznate osobe uspjele u 40-ima.

Komentara 3

80
8.000 eura, 8.000 eura!
13:21 02.12.2018.

Dobila je novce za šutnju i sad bi još vise. Naravno da je silovanje za svaku osudu, ali zašto ga odmah nije tužila? Zašto ga je uhvatila za spolovilo” ? Da se obrani ili da ga uzbudi? Vrlo čudan slučaj!

DU
Deleted user
13:52 02.12.2018.

ako mi je zgodan onda je OK, ako mi nije zgodan onda je silovanje. ako ne trebam para onda je OK, ako mi treba para onda je silovanje.

DE
Demokrat
17:15 02.12.2018.

Dozvoljila da ugura glavu,ali bez ramena,l trzi odstetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije