Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voditeljica se ispričala

Novi problemi na Novoj TV! Reporterka nije znala da je u eteru: 'Strašno, baš prekrasno...'

Foto: Screenshot Nova TV
1/5
14.09.2022.
u 16:53

U trenutku kada je kamera pokazala na reporterku Petru Buljan, ona nije bila svjesna da je u eteru pa joj je režija brzo ukinula ton

Nakon kaosa u Dnevniku Nove TV u 20:15 sati u ponedjeljak, i Vijesti u 17 sati u utorak imale su tehničkih problema. Naime, voditeljica Valentina Baus u jednom je trenutku najavila javljanje reporterke Petre Buljan koja se trebala javiti s Iblerova trga gdje se održavala sjednica predsjedništva SDP-a. No, u trenutku kada ju je kamera prikazala, Buljan nije znala da je u eteru. 

"Strašno, baš prekrasno...", moglo se čuti kako reporterka govori prije nego što su iz režije ugasili ton. Voditeljica Valentina Baus odmah se ispričala gledateljima zbog tehničkih poteškoća.

Podsjetimo, i Dnevnik Nove TV u ponedjeljak je tijekom emitiranja također imao tehničkih poteškoća zbog kojih nije emitiran jedan sportski prilog te vremenska prognoza.

– U jučerašnjem Dnevniku Nove TV došlo je do tehničkih poteškoća. Utvrđeni su uzroci koji su u kratkom roku otklonjeni. Ispričavamo se gledateljima – kazali su nam s Nove TV o poteškoćama.

Poteškoće su u ponedjeljak počele s pokušajem emitiranja sportskog teniskog priloga o osvajaču US Opena i nove teniske senzacije Carlosa Alcaraze. "Čudesni Španjolac postao je najmlađi teniski broj 1 u povijesti", najavila je voditeljica sportskog dijela Dnevnika Anamarija Vuković, no prilog se nije odvrtio te je Anamarija krenula sama čitati dalje vijesti. 

"Eto, stigli smo i do kraja ovog uzbudljivog i napetog sportskog dana", na kraju je kazala voditeljima Romini Knežić i Petru Pereži. 

"Da, cijeli dan je napeto, Anamarija", odgovorila joj je Romina, a Petar se ubacio i komentirao: "Na svim područjima, čini mi se..." Nakon toga Romina je gledateljima najavila prognozu, no nakon reklamnog bloka, prognoze nije bilo.

VIDEO>>Zaposlenici kralja Charlesa i Camille potpuno potreseni: 'Svi su izbezumljeni nakon što su primili ovu informaciju'

Ključne riječi

Komentara 10

KN
Knindza
18:00 14.09.2022.

Da ih nije Vucic kupio?

PA
Palence
18:23 14.09.2022.

Gazda Šolak skuplja lovu za hotel u Puli pa je uveo mjere štednje na svoje tv kanale...

LE
Levanto
19:35 14.09.2022.

Inače, reporteri su bez temeljnog znanja, zamuckuju, frfljaju, otežu. Bože sačuvaj. Danas, HTV reporterka iz Londona je za smijanje, jer njene reportaže su sve osim reportaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije