Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan rođendan!

Milojko proslavio 74. rođendan: 'Osjećam se loše'

Foto: Youtube Screenshot
1/4
10.05.2019.
u 08:41

Kandidat 'Parova' Milojko Božić (74) otkrio kakve su mu rođendanske želje i kako se osjeća zbog slavlja.

Osjećam se loše, nisam spavao cijelu noć. Malo sam uzbuđen. Sinoć je bila takva noć, te neke vradžbine. Milijana mi je rekla da je poljubim, ja sam joj rekao, nemoj, idi se prvo okupati, ne mogu te ljubiti kad si namazana, rekao je slavljenik Milojko za Happy TV.  Proslavio je svoj 74. rođendan u reality showu "Parovi".

Vremešni kandidat jedan je od najstarijih sudionika u "Parovima", a njegova 53 godine mlađa djevojka Milijana Bogdanović (21) i on privlače pozornost zbog razlike u godinama, ali i burnih svađa uslijed ljubomornih ispada i trzavica s ostalim kandidatima.

– Vaša zaručnica čestitala vam je rođendan riječima "Ljubavi, sretan ti rođendan". Jeste li zadovoljni tim riječima i jeste li očekivali nešto emotivnije? – upitala je voditeljica Milojka.

– Pa jesam. S obzirom na to kakav sam bio noćas, dobar je dan – objasnio je on.

Na pitanje što je njegova najveća rođendanska želja, Milojko je poručio: "Da živim što duže i da budem s Milijanom", rekao je kratko i jasno.

Pogledajte tko sve pleše u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:38 10.05.2019.

" Ne mogu te ljubiti kad si zamazana " to su i meni stalno govorili 😇

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije