Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
golema tuga

Novi gubitak u obitelji glumca: U samo sedam mjeseci supruga mu imala dva pobačaja

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
12.11.2019.
u 15:59

Nakon što je u četvrtom mjesecu trudnoće otišla na redovni ginekološki pregled, supruga Aleca Baldwina Hilaria saznala je da je opet imala spontani pobačaj.

Supruga proslavljenog hollywoodskog glumca Aleca Baldwina Hilaria Baldwin uputila se na redovni ginekološki pregled u četvrtom mjesecu trudnoće s novom bebom koju je par začeo nakon što je 35-godišnjakinja doživjela spontani pobačaj.

Nažalost, tamo je saznala tužne i neočekivane vijest - ponovno je doživjela spontani pobačaj s djevojčicom za koju je par saznao prije četiri mjeseca. Obitelj je shrvana ovom viješću te su u objavi na društvenim mrežama zamolili za privatnost. - Jako smo tužni jer smo upravo saznali da je naša beba preminula sa samo 4 mjeseca Također, želim da znate da iako možda sada nismo dobro - bit ćemo - započela je emotivnu objavu Hilaria koja je u braku s Alecom od lipnja 2012. godine.

Par je oduvijek sanjao o velikoj obitelji, a trenutno imaju četvero djece i istaknuli su u više navrata da ne misle odustati od daljnjeg proširenja obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all...but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now...I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say...I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi...that’s all I ask ❤️

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

- Sretni smo s naše četvero zdrave djece - i nikad nećemo izgubiti to iz vida. Rekla sam Carmen i snimila ovo da pošaljem Alecu. Pretpostavljam da je ovo dobar način da podijelimo to i s vama. Rekla sam joj da bebica ipak neće doći...ali da ćemo joj probati dati malu seku nekad drugi put. Užasno sam pogođena sada...nisam ovo očekivala vidjeti na današnjem ultrazvuku. Ne znam što bih više rekla...U šoku sam i nije mi sasvim jasno. Molim vas, bez papparaza, to je sve što molim - napisala je u objavi.

Samo nekoliko sati prije odlaska na pregled, Hilaria je ponosno objavila fotografije svog trudničkog trbuščića, a ispovijest o ranijem spontanom pobačaju kojeg je doživjela u travnju također je podijelila s fanovima.

- Želim podijeliti s vama da upravo najvjerojatnije doživljavam pobačaj. Obećala sam sebi da ću, ako ponovno zatrudnim, dijeliti s vama vijesti prilično rano pa čak i ako to znači prolaziti veliki gubitak. Uvijek sam dijelila s vama sve, o svojoj obitelji, trudnoćama, fitnessu... pa tako i ovo ne želim skrivati od vas samo zato jer nije pozitivno i sjajno kao ostalo. Smatram da je važno pokazati istinu... Jer moj posao je pomoći ljudima, iskrenošću i stvarnošću...- napisala je tada Hilaria.

Ključne riječi

Komentara 2

AN
AnteizmalogZGa
18:49 12.11.2019.

......u samo sedam mjeseci , supruga mu je imala dva pobačaja Pa da li ti idioti ne znaju ili nemaju neko stručnog ginekologa koji će im reći da nakon prvog pobačaja...bio spontani ...ili izazavani, nakon sedam mjeseci (a znači dada su napravili dijete prije toga) .... da svaki seljober zna da nema u tako kratkom vremenu ponovnog začeća??????!!!!! Ali da ....to je krema .... Što bi oni vodili brigu o tako prizemnim stvarima kao što je rođenje novog života!!!! Rim je umro u svojoj dekadenciji, a čini mi se da je danas cijeli svijet dekadentna kaljuža. Danas je sve što je ruglo ..dobro došlo na portalima , jer će donijeti koji klik više i koji cent u džep!!!!!

NA
Namcor
18:36 12.11.2019.

Ona je zaista snimila trenutak u kojem je svojoj djevojčici priopćila što se dogodilo? Nema potrebu za intimom u takvom trenutku, nego stigne grliti dijete i sve snimati? Meni to nikada neće biti jasno, baš nikada...tražiš mir, a daješ ljudimaa tugu na pladnju. Kako ti oni mogu pomoći?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije