Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI SKRIVATI

Nakon velike tragedije supruga poznatog glumca objavila sretnu vijest

Hilaria i Alec Baldwin
Foto: Profimedia
1/4
20.09.2019.
u 18:31

Još je jako rano, no shvatili smo da je mala osoba u meni. Zvuk bebinog snažnog srca u meni čini me jako sretnom, pogotovo nakon gubitka u proljeće. Ne želimo skrivati trudnoću, zato smo odmah podijelili ovu vijest - napisala je Hilaria

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria očekuju peto dijete, pet mjeseci nakon što je ona imala spontani pobačaj. Vijest o trudnoći prenijela je sama Hilaria, koja je na Instagramu objavila video s ultrazvuka. 

- Još je jako rano, no shvatili smo da je mala osoba u meni. Zvuk bebinog snažnog srca u meni čini me jako sretnom, pogotovo nakon gubitka u proljeće. Ne želimo skrivati trudnoću, zato smo odmah podijelili ovu vijest. Prvih nekoliko mjeseci su naporni, pogotovo uz jutarnje mučnine, stoga se ne želim pretvarati da sam u redu - napisala je Hilaria i pozvala medije da joj ne šalju paparazze, jer joj je potreban mir. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is still very early...but we have learned that there is a little person inside of me 💛. The sound of this strong heart makes me so happy—especially because of the loss we experienced in the spring. We want to share this news as we are excited and don’t want to hide the pregnancy. These first few months are tough with exhaustion and nausea...and I don’t want to have to pretend that I feel ok. My one request is that the media not send paparazzi to follow me or buy independent paparazzi photos, hence encouraging them. I want to remain peaceful during this very early time in my pregnancy and getting chased around by cameras is not in the doctor’s orders 💛

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

 

Podsjetimo, Hilaria je i prije pet mjeseci bila otvorena, pa je na Instagramu objavila da je imala pobačaj. 

-  Nije bilo otkucaja srca na mom današnjem pregledu... Gotovo je... No imam neke prilično snažne i prekrasne otkucaje srca svuda oko sebe. Okružena sam ljubavlju i zbog toga se osjećam vrlo sretnom. Hvala svima koji su me slušali, pružili mi podršku i sa mnom podijelili svoje osobne priče. Zajedno smo jači - napisala je tada Hilaria Baldwin. 

Ključne riječi

Komentara 7

PR
prajdali100
18:49 20.09.2019.

Bogami Alec je vrijedan.Čestitamo.

KO
Kora
19:38 20.09.2019.

Hilaria je jedna vrlo, vrlo... kako bih rekla.... teško se izraziti... recimo: jedna jaka persona.

SE
serđo12
21:41 20.09.2019.

ma ovo što se preko bare događa je jako bitno za život na Balkanu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije