Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantna iznenađenja

Nove drame u 'Savršenom' zbog povratka Poline, Toni je pozvao na spoj, a cure su ljute: 'Njihov problem!'

Foto: RTL
1/10
19.04.2022.
u 20:03

Polini je atmosfera u kući jako čudna, smatra da je Dijani najmanje drago što se vratila, ali i da je očekivala da djevojke neće biti presretne što se to dogodilo

Jučerašnji dan bio je pun šokantnih iznenađenja od kojih je najveće - povratak Poline u show 'Gospodin Savršeni'.

Dijana i Karolina na terasi su komentirali dolazak Poline. „Bio mi je to veliki šok, ali bilo pa prošlo i sad nastavljamo. Ne može se promijeniti“, iskreno je rekla Dijana. Polini je atmosfera u kući jako čudna, smatra da je Dijani najmanje drago što se vratila, ali i da je očekivala da djevojke neće biti presretne što se to dogodilo, piše RTL.

„Ne pogađaju me reakcije djevojaka zato što su glupe i primitivne. Reakcije, ne djevojke. Mislim da je njihov problem što one to shvaćaju kao osobni napad, ali ne mogu tu ništa napraviti. Nisam se vratila zbog njih“, zaključila je Polina.

Stankica donosi novo pismo u kojem Toni poziva Polinu, Mariju, Josipu, Danijelu, Stankicu i Amru na grupni spoj. Ksenija je nastavila podbadati Polinu na račun godina, a ona je rekla: „Ne znam otkud njima da godine određuju razinu pameti ili zrelosti, očito one još žive u srednjem vijeku.“ Karolina je dodala kako se u vili starije osobe ponašaju gore i djetinjastije nego mlađe, a Ksenija je odabranim djevojkama na odlasku rekla: „Nadam se samo da se jedna od vas ne vraća!“.

Polina je izazvala nemir u vili pa je pitanje hoće li ih Toni novim iznenađenjem odobrovoljiti. Djevojke je dočekao na lokaciji za grupni spoj, a njima se svidjelo što su vidjele. 

VIDEO>>Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije