Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleja velikana

Dva velikana jedan uz drugoga: Otkriveno pokraj koga će počivati Šaban Šaulić

Foto: Youtube Screenshot
1/3
20.02.2019.
u 13:44

Nakon što se otkrije točan uzrok smrti Šaulićevo tijelo bit će prevezeno u Beograd, gdje će se posljednji put od njega oprostiti članovi obitelji, prijatelji i mnogobrojni obožavatelji.

Legendarni pjevač Šaban Šaulić bit će sahranjen u beogradskoj Aleji velikana. Kada će točno biti njegov pogreb, za sada nije poznato s obzirom na to da se čeka obdukcija koja je zakazana za četvrtak.

Nakon što se otkrije točan uzrok smrti Šaulićevo tijelo bit će prevezeno u Beograd gdje će se posljednji put od njega oprostiti članovi obitelji, prijatelji i mnogobrojni obožavatelji.

Šaulić će, prema pisanjima srpskih medija, počivati na Novom groblju u Beogradu i to pokraj glumca Nebojše Glogovca.

Direktor JKP Pogrebne usluge za Telegraf.rs otkrio je i da zaposlenici već pripremaju pogreb za čovjeka koji je svojim pjesmama obilježio srpsku kulturu, ali i da se čeka da članovi Šaulićeve obitelji preciziraju detalje samog pogreba. Dok još nije bio poznat datum obdukcije, Šabanova najstarija kći Sanela usprotivila se da pogreb bude zakazan za 21. veljače jer je taj dan njezin rođendan i nije htjela da na taj dan ima tužni podsjetnik.

Podsjetimo, kralj narodne glazbe preminuo je od posljedica stravične prometne nesreće koja se dogodila proteklog vikenda u Njemačkoj. S njim su u automobilu bili i klavijaturist Mirsad Kerić te Šabanov kum Slobodan Stojadinović koji je u nesreći zadobio teške ozlijede.

Pokojni pjevač prije tri mjeseca napisao i oporuku kao da je predosjećao kraj. Svoju imovinu, čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko milijuna eura ostavio je svojoj supruzi, djeci i unucima.

Pogledajte i gdje su danas i što rade dance zvijezde 90-ih.

Ključne riječi

Komentara 54

GA
galus92
14:03 20.02.2019.

Ajde, dosta više tog "legendarnog Šabana"!! On je tijekom agresije Srbije na Hrvatsku jasno pokazao, na čijoj je strani i prompno se je zbližio sa najvećim srpskim zločincima, Arkanom, Legijom a i ostali zločinci su mu bili dragi, a naši ga mainstream mediji kuju u zvijezde, kao da se je borio u Vukovaru u jnekoj postrojbi HOS-a! Marka Perkovića Thompsona se sotonizira zbog začetnne riječi ZDS, sudski ga se progoni, zabranjuju mu se koncerti a ovog đilkoša kujete u zvijezde! Ipak, što je previše, previše je!!

CE
cenzura
13:56 20.02.2019.

Jel nebi trebao biti pokraj Arkana??? Ipak su bili na istoj strani i nosili ista znakovlja.

DU
Deleted user
14:02 20.02.2019.

Pokoj mu dusi medutim ne zasluzuje toliko medijske paznje.Cime je on zaduzio Hrvatsku da ste se toliko raspisali o njemu?Pisite o ljudima koji su svojom ostavstinom zaduzili i obogatili Republiku Hrvatsku o ostalima spomen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije