Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nova stand-up sezona Lajnap komičara u klubu Sax!

Zagreb je napokon postao središte kvalitetnog stand-upa zbog Lajnap petorke
17. rujna 2018. u 12:37 146 prikaza
Nova stand-up sezona Lajnap komičara u klubu Sax!
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Vlatko Štampar, Goran Vugrinec, Saša Turković, Aleksandar Curać Šarić i Tomislav Kozačinski stand-up su petorka koja radi, educira i nasmijava publiku pod zajedničkim imenom Lajnap Comedy. Iako pojedinačno svatko od njih ima desetogodišnje iskustvo u stand-upu, kolektiv Lajnap su u tri godine pretvorili u najkvalitetniji kolektiv stand-upa u Hrvatskoj.

Vlatko Štampar STAND UP KOMIČAR Rasprodan veliki nastup karijere Vlatka Štampara

Nova sezona, novi materijali!

Lajnapova treća sezona počinje u ponedjeljak 17. rujna u zagrebačkom klubu SAX! s početkom u 20 sati. Predstava je već rasprodana, ali ne brinite - u nastupima petorke moći ćete uživati sve do lipnja 2019. godine jer je Lajnap pripremio sedamdeset predstava od kojih će svaka dva mjeseca prezentirati nove materijale. A ako ćete htjeti uživati u individualnom nastupu Lajnapovih komičara, njihove ćete nastupe moći gledati u formi One man showa.

Nova stand-up sezona Lajnap komičara u klubu Sax! | Autor : PROMO Foto: PROMO

Dva sata smijeha i međunarodna gostovanja

Bez obzira je li riječ o zajedničkom ili individualnom nastupu, dva sata smijeha s Lajnap komičarima je u zagrebačkom klubu SAX! zagarantirano. Sudeći prema planovima poduzetnih komičara, tijekom cijele treće sezone za publiku pripremaju međunarodna te regionalna gostovanja vrhunskih stand-up komičara, ali i program preporuke putem kojeg će nagrađivati svoje posjetitelje.

Zagreb napokon postaje središte kvalitetnog stand-upa. Zato pratite Lajnap kolektiv, dođite na njihove predstave i uvjerite se u kvalitetu.

Mirko Fodor 'Volim Hrvatsku' je show kao stvoren za mene
Advent u Zagrebu
Adventska karta
Gdje je najbolje partijati s ekipom, koja mjesta kriju najbolju zabavu za klince, a doznajte i gdje počastiti poslovne partnere