Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR U ZAGREBU

Miss Universe je Mia Pojatina iz Nove Gradiške

23.04.2018.
u 08:34

Hrvatska Miss Universe za 2003. godinu Ivana delač Đolo izjavila je da joj je Mia bila jedna od favoritkinja jer je svestrana osoba

Hrvatska ima novu Miss Universe, a njezino je ime Mia Pojatina. Ova 22-godišnjakinja iz Nove Gradiške još je u petak na preliminarnom nastupu izborila svoje mjesto u finalu uz još deset ljepotica koje su sudjelovale u spektakularnoj završnici u izravnom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji.

U preliminarnom žiriju, među ostalima, bila je i Ivana Delač Đolo, hrvatska Miss Universe 2003. godine, koja je i više nego zadovoljna izborom mlade Mije.

– Mia je bila jedna od mojih favoritkinja i radujem se što je pobijedila i što će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe krajem godine. Mia je svestrana osoba koja odlično govori engleski, svira klavir već petnaest godina, a dvanaest se uspješno bavila odbojkom. Kako sam i sama trenirala odbojku, znam koliko sport nosi odricanja, stoga cijenim što Mia kvalitetno provodi svoje slobodno vrijeme. Želim joj da na najbolji mogući način iskoristi godinu koja je pred njom, da uživa u svakom trenutku te joj želim mnogo uspjeha na svjetskom izboru – rekla nam je nekadašnja Miss Ivana Delač Đolo koja je imala priliku upoznati se i družiti se s Ivanom Trump. Ivana Trump, bivša supruga sadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa je u Zagreb došla predstaviti svoju knjigu “Odgoj Trumpovih” i sudjelovati u glamuroznom finalu izbora za Miss Universe.

Ljubazna Ivana Trump

– Ivana Trump bila je vrlo ljubazna i pristupačna i rado se fotografirala s nama i razgovarala o izboru. U Zagrebu je predstavljala svoju knjigu, o kojoj nam je malo govorila, a došla je u Zagreb na poziv direkcije kako bi bila jedna od članica žirija – otkrila je Ivana te dodala kako se nekadašnjoj supruzi američkog predsjednika svidjela novoizabrana Miss, kao i činjenica da je izbor došlo podržati mnogo nekadašnjih missica.

Mia, koja je diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, uz to što je proglašena najljepšom, u finalu se okrunila i titulom Miss fotogeničnosti.

– Kao i svaka druga cura nisam očekivala pobjedu, ali sam je, naravno, priželjkivala i kad je došao taj trenutak, bila sam izuzetno iznenađena i uzbuđena i sve su emocije odjednom krenule – rekla nam je u razgovoru novoizabrana Miss Mia Pojatina koja je otkrila i što joj je u natjecanju bilo najteže.

Dan nam je bio prekratak

– Imale smo mnogo obaveza, a dan nam je bio prekratak. Da je trajao i četrdeset i osam sati, tek tada bi nam bilo dovoljno da uspijemo obaviti sve što smo morale – otkrila je lijepa Mia Pojatina koju jako raduju putovanja i upoznavanja novih ljudi i kultura u godini koja slijedi.

Titulu druge pratilje i titulu Miss simpatičnosti osvojila je Silvana Došen. Ako će biti potrebno, Miju će na natjecanju za Miss Universe mijenjati prva pratilja Danijela Galeković.

Komentara 1

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
11:58 23.04.2018.

Bravo Mia, pozz iz Nove Gradiske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije