Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUJI INTERNET

Nova Madonnina blamaža: pogledajte kako je pokušala ispraviti subotnje falš pjevanje

Madonna
Foto: REUTERS
1/5
20.05.2019.
u 21:35

Verzija koju je Madonna postavila na svoj službeni kanal zvuči potpuno drugačije, vokal je ispeglan i u tonalitetu. Naravno, to nije prošlo nezapaženo među fanovima, koji su "izbombardirali" YouTube i društvene mreže komentarima.

Kraljica popa Madonna ponovno je predmet šale na društvenim mrežama, nakon što je postavila snimku svog nastupa s Eurosonga u Tel Avivu. Podsjetimo, Madonna je pjevali veliki hit "Like A Prayer" i nou pjesmu "Future", a u obje je toliko falšala da su obožavatelji napisali kako nikad nije zvučala gore. Čuveni voditelj Piers Morgan kazao je kako ta izvedba ne bi mogla proći ni audiiju showa "Britain's Got Talent". 

Verzija koju je Madonna postavila na svoj službeni kanal zvuči potpuno drugačije, vokal je ispeglan i u tonalitetu. Naravno, to nije prošlo nezapaženo među fanovima, koji su "izbombardirali" YouTube i društvene mreže komentarima. 

- Prvo sam mislila da su ljudi pretjerali jer ne pjeva toliko loše, a sad sam shvatila da je ovo prerađena verzija, napisala je jedna korisnica, a drugi su u šali napisali kako njena producentska ekipa zaslužuje povišicu. 

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Usporedite obje verzije. Ovo je originalna snimka koju smo čuli u subotu:

Ovo je snimka s Madonninog službenog kanala:

Ključne riječi

Komentara 17

BA
banijash
23:17 20.05.2019.

Nikad nije ni znala pjevat. Madona zvuci podnosljivo samo uz tehniku i tehnicare. Tamo je to bilo izostalo.

DU
Deleted user
22:18 20.05.2019.

Neki ne znaju kad je dosta.

DO
domxerex
00:42 21.05.2019.

Sada znate čemu služe ta brda elektronike iza bine. Treba to ispeglati na pristojnu razinu. Budimo iskreni, naše poznate zvjezdice ne znaju ni tako pjevati. Poznate su samo po skandalima i incidentima. Ali svi oni "daju" onima kojima treba dati i zato su poznati a netko tko zna nije. Tako to ide u urbanom svijetu mržnje i bolesne potrebe za popularnošću. Patologija dekadencije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije