Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurosong 2019

Madonni zabranili ulazak u dvoranu za probu

Foto: PA/Pixsell
1/3
16.05.2019.
u 20:02

Pjevačici Madonni navodno je nakratko zabranjeno ući u dvoranu 'Expo Tel Aviv' gdje se održava ovogodišnje natjecanje Eurosong.

Madonnini glasnogovornici u Velikoj Britaniji i Americi još su u travnju potvrdili nastup kraljice popa u Tel Avivu na ovogodišnjem Eurosongu, ali zbog toga što nije potpisala ugovor nastup je upitan, prenose tamošnji mediji.

Izvršni supervizor Eurosonga Jon Ola Sand je dao instrukcije da se pjevačici onemogući pristup zbog nepotpisanog ugovora, javio je izraelski TV Kanal 12. Dogovor je kasnije postignut s EBU (European Broadcasting Union) koja upravlja natjecanjem, a Madonni je dozvoljeno ući u dvoranu, dodaje se u izvještaju.

Ugovor, prema navodima, nije potpisan zbog komplikacija u vezi s pravom na emitiranje za jednu od pjesama koju Madonna namjerava pjevati - hit iz 1989. godine "Like a Prayer".

Sand je u srijedu, slično kao i danas, dao naputke da se Madonni ne dozvoli ući, ali je popustio kad je pjevačicin tim zaprijetio da će odustati od nastupa, pišu izraelske novine. Doduše, Madonna je na kraju provela dva sata na probi za nastup na kojem se očekuje da će pjevati tri pjesme.

Pogledajte što je Rokov team rekao nakon pobjede na Dori 2019.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar loka
loka
04:28 17.05.2019.

Ušla pa opet izašla.. Cijena : prava sitnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije