Naslovnica Showbiz Zvijezde

Madonni zabranili ulazak u dvoranu za probu

Pjevačici Madonni navodno je nakratko zabranjeno ući u dvoranu 'Expo Tel Aviv' gdje se održava ovogodišnje natjecanje Eurosong.
16. svibnja 2019. u 20:02 1 komentara 2654 prikaza
Foto: PA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Madonnini glasnogovornici u Velikoj Britaniji i Americi još su u travnju potvrdili nastup kraljice popa u Tel Avivu na ovogodišnjem Eurosongu, ali zbog toga što nije potpisala ugovor nastup je upitan, prenose tamošnji mediji.

Prva polufinalna večer Eurosonga TEL AVIV Srbi i Slovenci ušli u finale Eurosonga, Crnogorci nisu uspjeli

Izvršni supervizor Eurosonga Jon Ola Sand je dao instrukcije da se pjevačici onemogući pristup zbog nepotpisanog ugovora, javio je izraelski TV Kanal 12. Dogovor je kasnije postignut s EBU (European Broadcasting Union) koja upravlja natjecanjem, a Madonni je dozvoljeno ući u dvoranu, dodaje se u izvještaju.

Eurosong Roko nam je otkrio što ga svi pitaju u Tel Avivu i kako se opušta pred polufinale

Ugovor, prema navodima, nije potpisan zbog komplikacija u vezi s pravom na emitiranje za jednu od pjesama koju Madonna namjerava pjevati - hit iz 1989. godine "Like a Prayer".

Sand je u srijedu, slično kao i danas, dao naputke da se Madonni ne dozvoli ući, ali je popustio kad je pjevačicin tim zaprijetio da će odustati od nastupa, pišu izraelske novine. Doduše, Madonna je na kraju provela dva sata na probi za nastup na kojem se očekuje da će pjevati tri pjesme.

Pogledajte što je Rokov team rekao nakon pobjede na Dori 2019.

Financije
HIF
Morate potrošiti BUDŽETE ZA EDUKACIJE? Ovdje pronađite najbolje programe!
  • Avatar loka
    loka:

    Ušla pa opet izašla.. Cijena : prava sitnica.