Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije godine nakon razvoda

Nova ljubav? Voditeljica Doris Pinčić navodno je zaljubljena i to u 13 godina starijeg menadžera

Prva večer 60. Festivala zabavne glazbe Split 2020.
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
31.03.2022.
u 14:45

Navode o novoj ljubavi Doris i Davor nisu javno ni potvrdili ni demantirali, ali poznato je kako su se zajedno nedavno popeli na Kilimanjaro.

Voditeljica HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska" Doris Pinčić navodno je opet sretno zaljubljena. Dvije godine nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice glumica i voditeljica je pronašla novu ljubav. Prema pisanju Jutarnjeg lista njezin novi odabranik je 46-godišnji Davor Guberović iz Daruvara koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu. Navode o novoj ljubavi ni jedno od njih dvoje nije javno potvrdilo ni demantiralo, ali poznato je kako su se zajedno nedavno popeli na Kilimanjaro i o tome je 33-godišnja voditeljica pisala u objavama na Instagramu gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju s njima snimljenu tijekom njihova uspona. 

- Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može..  Spontani razgovor početkom siječnja s @guberovicdavor i moje brzo da,dovelo nas je do @hrvoje.rupcic, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove  koji nas je povezao s @vkalapos iz @greenplanettravel .. to je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo. - napisala je na Instagramu kako se rodila ideja o ovoj avanturi. Kako je prošao uspon na stranici Mojportal opisao je i Davor i na portalu je podijelio iste fotografije kao i Doris na svom Instagramu

VIDEO Akademija htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon incidenta: 'Mogli smo to i drugačije riješiti'

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:21 31.03.2022.

To se zove ljubav......za novcem.

T7
Toro. 71
15:38 31.03.2022.

Sad znamo tko je sagulio koljena!! Sretno mladencima!

Avatar Mistborn
Mistborn
14:57 31.03.2022.

Eto. Dosta joj neiživljenog balavca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije