Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže prinova

Nova ljubav nakon razvoda! Anja Alavanja ljubi nogometnog trenera i uživa u trudnoći: 'Ovo nisam ni sanjala'

Foto: Instagram
1/4
28.01.2021.
u 07:38

U život TV voditeljice prošlo je ljeto ušao ekonomist i nogometni trener Vedran Viljevac (34) s kojim je kliknula na prvu, a sretan par uskoro očekuje i prinovu.

Prije nepunih mjesec dana javnost je doznala da se voditeljica Anja Alavanja (38) razvela od 15 godina starijeg glazbenika Željka Romca s kojim je bila u braku 10 godina. Alavanja je tada potvrdila da su njezin bivši suprug Željko i ona već nekoliko mjeseci službeno razvedeni, no o razlozima razvoda nije htjela govoriti. Ipak, Anja nije dugo bila sama. U njezin život prošlo je ljeto ušao ekonomist i nogometni trener Vedran Viljevac (34) s kojim je kliknula na prvu, a sretan par uskoro očekuje i prinovu, piše Glorija.  

– Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće na svijet, to može značiti samo jedno – sreću i ljubav – otkrila je Anja, koja ponovno čeka dječaka.

Prinova bi na svijet trebala stići krajem svibnja, a malenom se braci raduju i njezini sinovi, 9-godišnji Jakov i 5-godišnji Ivor.
– Pokazivala sam im kako beba raste i sve razumiju. Ivor se priljubi uz trbuh pa mu priča. Ispituju hoće li se roditi sa zubima i kad će ih dobiti, kako će preživjeti samo na mlijeku, kako djeca dolaze na svijet... – ispričala je Anja i dodala kako trudnoću podnosi odlično. U pet mjeseci udebljala se samo deset kilograma, a ističe kako mnogo pažnje posvećuje zdravoj prehrani, opuštanju i mentalnom treningu.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, početkom 2021. Anja je priznala da se razvela od Željka Romca. – Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa – rekla je Anja za Gloriju. Za 15 godina starijeg glazbenika koji je i diplomirani agronom i magistar ekonomije, TV voditeljica se udala prije deset godina i to u tajnosti na Mauricijusu. Sljedeće godine postali su roditelji dječaka Jakova, a tri godine kasnije stigao im je i sin Ivor. Iako više nisu u braku, Anja i Željko i dalje su prijatelji i zajedno će se brinuti o sinovima, a želeći sačuvati svoju i Željkovu privatnost voditeljica nije htjela mnogo pričati o svom razvodu.

Komentara 24

Avatar Golum
Golum
08:01 28.01.2021.

Najjace mi je kad se rastaju pa kazu da nije u pitanju treca osoba a nakon mjesec dana vec trudna s rom trecom osobom. Uvijek, ali uvijek je razlog rastavi treca osoba...nema one filozofije da se vise ne vidimo zajedno, nema zajednickih interesa i bla bla.

MR
mrkvax
08:22 28.01.2021.

Dok imaš lovu dobar si a kad nastupi korona pa nema svirke-kaput...Pevrtljiva do bola a ne zaslužuje pažnju niti na ulici...

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
09:27 28.01.2021.

Hm, još joj se krevet nije ni ohladio. Nekada je bila stvarno lijepa, sad se tragovi života već jasno vide, da, trebala je biti brza jer svake godine dolazi nova generacija debitantica. A ona je daleko od vremena kada je bila debitantica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije