Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi celebrity par

Nova ljubav atraktivne reperice: Nicki Minaj u vezi s 'bogom rapa'

nicki Minaj
Foto: Instagram
1/6
25.05.2018.
u 18:01

Nicki je imala više veza zadnjih godina, od kojih je zadnja bila s Nasom, američkim reperom, Eminem je dvaput oženio svoju ljubav iz srednje škole, Kimberly Anne Scott

Nicki Minaj, pjevačica i reperica pohvalila se na Instagramu kako ima novu ljubav u životu, javlja Daily Mail.  

Rodom s Trinidada, 35-godišnja ljepotica promovirala je novu pjesmu putem popularne aplikacije za fotografije s 2 Chainzom i Big Seanom, a tada je jedan od njenih sljedbenika upitao poznatu zvijezdu 'hodaš li s Eminemom???'

Nicki je jednostavno odgovorila s 'da'

Eminem je po mnogima jedan od najboljih i najvećih repera svih vremena, a svojim hitom 'Rap god' dodijelio si je nadimak 'bog rapa'. 

I dok se ne zna je li Minaj bila ozbiljna ili je ovime samo dobro zavarala svoje obožavatelje, Eminem i Nicki se poznaju još od 2010. kada su surađivali na njenoj pjesme Roman's Revenge

Rekla je tada kako mu je 'slala nakon toga nove stihove za novi singl na što joj nikad nije rekao da ne valja, samo je tražio nešto što bi njemu više odgovaralo'. 

nicki Minaj
1/8

Nicki je imala više veza zadnjih godina, od kojih je zadnja bila s Nasom, američkim reperom, Eminem je dvaput oženio svoju ljubav iz srednje škole, Kimberly Anne Scott s kojom se drugi put rastao 2006., a od tada nema puno informacija o njegovom ljubavnom životu.

Hoće li ovo biti novi celebrity par koji će puniti naslovnice tek ostaje vidjeti. 

Komentara 1

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
17:23 26.05.2018.

fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije