Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li uspjeti?

Nova karijera: Petra Sanader 'bacila se' u manekenske vode

petra sanader (1)
Screenshot: Youtube
24.08.2013.
u 09:45

Kći bivšeg premijera diplomirala je glumu na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti, a na američko tržište već godinama se pokušava probiti pod umjetničkim imenom Petra Sandovar

Nakon propale glumačke karijere, kći bivšeg premijera Petra Sanader u Americi se pokušava probiti kao fotomodel, prenosi RTL-ov Exkluziv Tabloid. Petra je u ulozi modela osvanula u videu modnog fotografa Antona Oparina koji vodi buduće fotografe kroz male tajne zanata.

Oparin je snimio video tečaj modne fotografije s Petrom u glavnoj ulozi. Kći bivšeg premijera diplomirala je glumu na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti, a na američko tržište već godinama se pokušava probiti pod umjetničkim imenom Petra Sandovar.

>>Petra Sanader s crvenom perikom glumi u parodiji 'Terminatora'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije