Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova uloga

Petra Sanader s crvenom perikom glumi u parodiji 'Terminatora'

petra sanader (1)
Foto: www.terminatortoo.com
1/3
08.10.2012.
u 22:24

Predstava, koja je zapravo parodija na popularni film izvodila se od 23. srpnja do 11. kolovoza ove godine u prostoru kluba Santos Party House smještenog u dijelu New Yorka gdje se prikazuju off Broadway predstave.

Petra Sanader, kćer bivšeg premijera Ive Sanadera provela je ljeto na Manhattanu gdje je glumila u predstavi Terminator Too; Judgement Play koju je režirao Thomas Blake po uzoru na istoimeni film Arnolda Schwarzeneggera koji je punio kino dvorane širom svijeta 1991 i 1992.godine.

Predstava, koja je zapravo parodija na popularni film izvodila se od 23. srpnja do 11. kolovoza ove godine u prostoru kluba Santos Party House smještenog u dijelu New Yorka gdje se prikazuju off Broadway predstave.

>>Sanaderice bježe od javnosti, ne pojavljuju se na sudu ni u zatvoru

– Ne, predstava se ne igra više kod nas, odlaze u Los Angeles – potvrđeno je Večernjem listu u Santos Party House u Lafayette ulici u New Yorku. Petra Sanader će u istoj predstavi nastupiti 10. i 17. studenoga ove godine u "The Viper Room" noćnom klubu smještenom na poznatom Sunset Boulevard u Los Angelesu. The Viper Room je 1993.godine osnovao poznati hollywodski glumac Johny Depp a u njemu je mrtav zbog predoziranja heroinom pronađen glumac River Phoenix na Halloween jutro 1993. godine.

Ime glumice Petre Sanader spominje se u kazališnim kritikama o predstavi Judgement Play objavljenima na kazališnim portalima poput Theater Mania koji pišu da je predstava zanimljiva i zabavna, a posebnost je što se iz publike na svakoj predstavi izabere osoba koja igra naslovnu ulogu Terminatora. Predstavu je napisao Jim Cunningham koji je pisao i za poznatu animiranu seriju South Park, a originalnu glazbu posebno za ovaj kazališni komad skladao je Peter Sheik. U klubovima Santos Party House i "The Viper Room" nisu mogli potvrditi kolika je financijska zarada od predstave u kojoj glumi i Petra Sanader ali sigurni su da to nisu iznosi od kojih se može preživjeti u New Yorku ili Los Angelesu. Takve predstave, koje nemaju skupu produkciju i aktere najčešće su odskočna daska za mlade glumce i šansa da ih primjete producenti i redatelji.

>>Bago pitao Sanadera premijera više nego Stanković optuženika

Ključne riječi

Komentara 11

XX
xxxxx59
11:03 09.10.2012.

pa sta? neka radi, jer Sanaderova 'obitelj' zivi od samo 20 000kn mjesecno, ili koliko ono?

Avatar Nomad09
Nomad09
23:02 08.10.2012.

Neobično mi je drago zbog male. Zamolio bih uredništvo VL da me i dalje obaviještava o uspijesima Ivine kćerke. Ipak nas je njezin otac zadužio. I to doslovno.

SO
sotokuco
22:41 08.10.2012.

Nema druge. U se i u svoje kljuse. U radu je spas. Ali se od njega nitko nije obogatio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije