Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neponovljiv

Nova dirljiva objava osvanula je na profilu pokojnog Massima: Srca su nam puna tuge

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
1/8
04.01.2023.
u 12:16

Nekoliko sati nakon posljednjeg ispraćaja na njegovoj Instagram stranici osvanula je objava o Massimovom posljednjem koncertu u Zadru.

Na Gradskom groblju u Zadru neutješna obitelj i prijatelji te kolege jučer su se oprostili od Massima Savića koji je 23. prosinca preminuo u 61. godini nakon kratke i hrabre borbe s opakom bolesti. Nekoliko sati nakon posljednjeg ispraćaja na njegovoj Instagram stranici osvanula je objava o Massimovom posljednjem koncertu u Zadru, gradu koji je jako volio i gdje je htio provesti svoje umirovljeničke dane.

- Prije samo 73 dana bili smo uz našeg Massima na posljednjem koncertu u Zadru. Danas smo ga ispratili na posljednje počivalište u Zadru. Srca su nam puna tuge, ali i zahvalnosti za svaki trenutak kojeg smo proveli zajedno. Rijetki su ljudi uz koje rastete prilikom svakog susreta. Naš Max je takav čovjek. I umjetnik. Nećemo napisati bio. Čuvamo te najdraži naš Max. Zauvijek ćeš biti tu. Tvoj mali krug velikih ljudi. - piše u objavi ispod koje su se zaredali brojni komentari njegovih obožavatelja.

- Zauvijek u našim srcima, u našim mislima. Divan čovjek i umjetnik u pravom smislu te riječi. Ostavio pjesme kao dio svoje duše. Neka ti plove brodovi Massimo. Jedan jedini, neponovljivi, zauvijek ćeš biti tu. Nikad nitko kao On. Tu je on. Pazi na svoje cure. Zauvijek će biti tu.  Maestro hvala za svaku notu, za svaku pozitivnu riječ, hvala za savjete, neka ti je laka zemlja i počivaj u miru! - dio je poruka njegovih obožavatelja. 

VIDEO Neutješna obitelj i prijatelji oprostili su se od Massima: Posebno je proživljavao umjetnost

 

Ključne riječi

Komentara 1

IC
ICCO
12:53 04.01.2023.

Hvala ti Massimo za sve lijepe trenutke koje si nam poklonio, hvala ti na skromnosti i poniznosti, na pruženoj ljepoti najvećih i najboljih ljudskih vrijednosti kojih je danas tako malo i tako rijetko za doživjeti u čovjeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije