Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIPA FASHION.HR

Nose se vrišteće boje i pop-art uzorci koji ističu seksepil i stav

BIPA FASHION.HR
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/18
03.04.2017.
u 08:56

Kolekcije proljeće/ljeto 2017. u službi su žena koje žele pokazati samouvjerenost pa i drskost. I brojni poznati iz prvog su reda pratili novitete Marine Obradović, Luke Grubišića, Zorana Aragovića, dvojca Arileo i INES Ateliera

Ovosezonsku spektakularnu modnu manifestaciju BIPA FASHION.HR na Zagrebačkom velesajmu zatvorilo je petero vrhunskih dizajnera. Modnu večer četvrtog i posljednjeg dana otvorio je dizajner Luka Grubišić i njegov modni brend LukA.

Luksuzna verzija sebe

U kolekciji Frutti di mare spojio je neobične krojeve i zanimljive printove morskih plodova pa su pistom prošetali modeli u haljinama s uzorkom hobotnica i škampa. Kolekcija istodobno koketira sa seksepilom i razigranošću, ali nedvojbeno igra i na kartu drskosti i samouvjerenosti.

Ines Atelier kolekcijom Eclipse Blossom prezentirao je večernje haljine zagasitih boja i jeans. Na pijedestal stavlja ženu, ženstvenost i senzualnost, a Ines novom kolekcijom šalje poruku kako želi da se svaka žena predstavi kao najluksuznija verzija sebe.

Treća dizajnerica koja je publici vješto predstavila svoju kolekciju jest uvijek posebna, drugačija i svoja Marina Obradović, a ona stoji iza brenda Marina Design. Neobični i upečatljivi modeli odjeće, obuće i torbica još su jednom oduševili modne znalce, a iz prvog reda kolekciju su pohvalile i spisateljica Anđa Marić i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin. Uz već tradicionalne i za nju karakteristične nijanse bijele i crne, Marina se u novoj kolekciji poigrala cijelim spektrom boja, uobličenim u novim krojevima i prirodnim materijalima, stvarajući cjelinu prepoznatljivog rukopisa. Samouvjerene i odvažne žene u viziji Marine Obradović i ove sezone nose torbice branda RUKE.

Svoju modnu bajku predstavili su i Marija i Jurica Pirić za svoj Arileo, a došla ih je podržati vjerna klijentica, pjevačica Jelena Rozga.

– Prije revije uspjela sam na brzinu “škicnuti” novu kolekciju i oduševila me. Općenito sve viđeno večeras sjajno izgleda – kazala je Rozga.

Čast da zatvori večer pripala je razigranom dizajneru Zoranu Aragoviću i njegovu brendu BiteMyStyle. Raznobojne haljine, sakoi jarkih boja, animirani likovi i strip junaci i mnoštvo nevjerojatnih detalja definitivno su nam poručili da je pop-art modni hit sezone.

– Došla sam podržati Zorana s kojim dugo surađujem. Prije revije nisam vidjela novu kolekciju, ali znala sam da je riječ o veseloj i, kao i uvijek, savršenoj kolekciji – rekla je o svome miljeniku pjevačica Nives Celzijus. U prvim redovima Petog paviljona na Velesajma bili su, među ostalim, pjevačica Danijela Martinović, glumac Slavko Sobin, voditeljica Nikolina Pišek, glumice Barbara Nola, Jasna Palić Picukarić i mnogi drugi ljubitelji mode koji su na modnom događanju godine iz prve ruke upoznali nove trendove.

>>Modna avangarda obilježila drugi dan BIPA FASHION.HR-a

>>Revija Roberta Severa prvog dana BIPA FASHION.HR-a oduševila brojne poznate

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
09:56 03.04.2017.

ma znaš šta se nosi !? ... nosi se u p.m..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije