Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr

Spektakl u Zagrebu: Kreacije petero vrhunskih dizajnera oduševile publiku

Bipa Fashion.hr
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/45
02.04.2017.
u 00:20

Ovosezonsku spektakularnu modnu manifestaciju na Zagrebačkom Velesajmu Bipa fashion.hr zatvorilo je petero vrhunskih dizajnera koji su još jednom oduševili sveprisutnu publiku.

Ovosezonsku spektakularnu modnu manifestaciju na Zagrebačkom Velesajmu Bipa fashion.hr zatvorilo je petero vrhunskih dizajnera koji su još jednom oduševili sveprisutnu publiku. 

Modnu večer četvrtog, koji je ujedno i posljednji dan održavanja Bipa fashion.hr-a otvorio je poznati dizajner Luka Grubišić i njegov modni brend ‘LUKA’. Kolekcija nazvana ‘Frutti di mare’ spojila je neobične krojeve uz zanimljive printove morskih plodova. 

‘INES Atelier’ i kolekcija ‘Eclipse Bloosom’ za sezonu jesen/zima na pisti je prezentirala svoju kolekciju prošaranu večernjim haljinama zagasitih boja i jeansa. Treća dizajnerica koja je vješto publici predstavila svoju sjajnu kolekciju je Marina Obradović i njezin ‘Marina Design’. 

Neobični i upečatljivi modeli odjeće, obuće i torbica još su jednom potpuno oduševili modne znalce. Svoju modnu bajku na završnoj večeri predstavio je i modni dvojac Marija i Jurica Pirić i njihov ‘Arileo’ koji je kao i uvijek došla podržati njihova vjerna Jelena Rozga. 

Čast da zatvori večer pripala je poznatom i razigranom dizajneru Zoranu Aragoviću i ‘BiteMyStyle’ koji je i ovoga puta svojim šarenim kreacijama razgalio ljubitelje mode.

>>Modna avangarda obilježila drugi dan BIPA FASHION.HR-a

>>Revija Roberta Severa prvog dana BIPA FASHION.HR-a oduševila brojne poznate

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije