Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVILA ŠPAGU

Nogometaševa zaručnica se ispružila pa zaludila pratitelje: 'On je pravi sretnik'

Georgina Rodriguez
Foto: Instagram
1/7
15.06.2020.
u 17:08

Georgina Rodriguez pokazala je koliko je gipka i fotografijom prikupila gotovo dva milijuna lajkova.

Zaručnica jednog od najboljih nogometaša svijeta Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, najnovijom fotografijom na Instagramu je zaludila svoje obožavatelje, a tome u prilog ide da je prikupila gotovo dva milijuna lajkova. Nikada nije krila koliko pozornosti posvećuje svome tijelu i redovitom vježbanju, a nedavno je priznala kako se sramila vježbati sa svojim zaručnikom.

- U početku sam se sramila vježbati s Cristianom, u istom prostoru. Vježbala bih kod kuće, kada bi on odlazio na trening u klub, kako bismo mogli provoditi više vremena zajedno kada se vrati - rekla je za časopis Women's Health, na čijoj je naslovnici nedavno osvanula u donjem rublju.

Ipak, pohvalila se kako se to sve promijenilo tijekom karantene i da joj je on sada najveća inspiracija i motivacija. Lijepa Španjolka ima oko 18.5 milijuna pratitelja te je vrlo aktivna na društvenim mrežama i nerijetko objavljuje škakljive fotografije u izazovnim izdanjima uglavnom pozirajući u donjem rublju.

Georgina Rodriguez
1/26

Djevojka rođena gradiću udaljenom 450 kilometara od Madrida dotad nije mogla niti sanjati u kakvom će luksuzu jednog dana živjeti, uostalom, mediji bilježe da je najprije radila kao konobarica, da bi po selidbi u Bristol u zamjenu za dom i hranu služila kao pomoćnica u kućanstvu i dadilja.  Po povratku u Madrid zaposlila se kao prodavačica u Guccijevoj trgovini, a gdje je naposljetku, voljom prsta sudbine, upoznala tada već planetarno popularnog nogometaša. Priča kaže da je to bila ljubav na prvi pogled, a da su Pepeljuga i njezin portugalski princ silno zavoljeli, svjedoči i podatak da su kroz te četiri godine veze dobili troje djece, Alanu Martinu, Matea Ronalda i Evu Mariju.

Njihov odnos sve do danas nije prestao intrigirati javnost, pa su novinari španjolskog programa Viva La Vida ovih dana pozabavili njihovom intimom na temelju spoznaja do kojih su došli. Naglasak su stavili na njezina primanja, pa su izvijestili o tome koliko zapravo zarađuje djevojka koja danas ima više od 18 milijuna pratitelja na Instagramu. Odgovor? Puno. Jako puno.

Rodriguez objavu uz neki proizvod na toj platformi naplaćuje osam tisuća eura, što je sitniš u usporedbi s iznosom koji na nju treba izdvojiti poželi li neki medij intervju. Kažu da se za taj privilegij plaća čak stotinu tisuća eura, pa utoliko ne čudi odakle je skupila novac da mu za 35. rođendan kupi novi novcati Mercedes AMG G 63 vrijedan otprilike 180 tisuća eura.

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije