Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudan obrok

Nogometaš iznenadio fanove svojim obrokom: 'Bolje da si kulena nasjeckao'

Foto: Screenshot
1/3
26.04.2019.
u 13:47

Čudni obroci Ivana Rakitića (31) podijelili su njegove pratitelje na Instagramu nakon nogometaševe poslijednje objave.

Naš nogometaš Ivan Rakitić (31) najnovijom objavom na Instagramu u najmanju ruku je iznenadio, ako ne i zaprepastio svoje pratitelje. Ručak koji si je pripremio nije sjeo svima!

Puževi su u svijetu poznata delikatesa, ali čini se da Ivanov jelovnik nije po ukusu njegovih fanova jer su ga ispitivali 'kako to može jesti'. Neki su komentirali da bi trebao pojesti nešto 'konkretnije'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐌🤤🔝

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Ipak, nakon niza neodobravajućih komentara, Rakitića su podržali neki koji imaju strast za istu deliciju. Odlučili su s njim podijeliti svoje recepte i prijedloge.

Ivan i njegova supruga Raquel Mauri (29) nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka. Vjenčali su se u tajnosti nakon godinu dana veze u Sevilli, a 2015. godine odlučili su se crkveno vjenčati. U braku su dobili dvije kćeri, Altheu (5) i Adaru (2).

Pogledajte koji brakovi u showbizzu nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije