Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav na vidiku

Nježnosti na ručku: Nakon kraha kratkog braka, glumica uhvaćena kako izmjenjuje nježnosti s prijateljicom

Zoe Kravitz
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
14.07.2021.
u 06:30

Nakon što se rastala od kolege Karla Glusmana, mlada holivudska nada Zoe Kravitz viđena je kako izmjenjuje nježnosti na ručku s prijateljicom Sarom Elise Hardman.

Zvijezda serije 'Male laži', Zoe Kravitz (32), prošle je srijede u New Yorku uživala na intimnom ručkom s poznatom cheficom Sarom Elise Hardman, iako inače čuva svoj privatni život dalje od očiju javnosti.  

Foto: profimedia

Pile su vino, smješkale se i dodirivale se te su mnogi pomislili kako su više od prijateljica jer su se u jednom trenutku skoro poljubile.

Foto: profimedia

Inače, glumica se u siječnju ove godine rastala od glumca Karla Glusmana s kojim je bila u braku 18 mjeseci. Par se upoznao u kafiću 2016. godine te su se zaručili dvije godine kasnije. Vjenčali su se u Parizu, u kući njenog oca Lennyja Kravitza te do sada još nisu poznati razlozi njihovog rastanka. 

Foto: Profimedia

'Da, zaručena sam. Nisam rekla nikome, mislim nisam rekla svijetu. Željela sam da to ostane privatno. Rasturio je prosidbu. Sviđa mi se što nije imao neki poseban plan za Pariz, nego se to dogodilo kod kuće u trenirci', rekla je Kravitz. 

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: 'Ista je!'


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije