Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže u supertalent

Njezin nastup ostavit će vas u nevjerici! Gigantskim poprsjem lomi sve pred sobom

Foto: Nova TV
1/3
27.10.2019.
u 10:56

U večerašnjoj emisiji Supertalenta gledatelji će imati priliku vidjeti Susan Sykes iz Massachusettsa koja će na pozornici pokazati nešto što publika na našim prostorima još nije vidjela.

Pred nama je još jedna uzbudljiva emisija Supertalenta u kojoj zabave neće nedostajati. Pobrinut će se za to i Susan Sykes iz Massachusettsa koja će se na pozornici predstaviti neviđenim talentom. Naime, ova 59-godišnjakinja poznatija pod umjetničkim imenom Busty Heart ogromnim poprsjem lomi sve pred sobom...

Drvene daske, lubenice, limenke... Ništa od toga ne predstavlja problem za Susan i njezine grudi, a to će večeras i dokazati. Busty Heart svojim se talentom upisala i u Guinnessovu knjigu rekorda, a svoj talent pokazuje već više od dva desetljeća na raznim talent showovima.

Foto: Nova TV

Trenutno nosi košaricu veličine H, a do nje je došla nakon devet operacija koje je imala u proteklih 14 godina. Svaka dojka trenutno joj teži čak devet kilograma, no njihova težina ne predstavlja joj problem već odjeća koju teško pronalazi.

- Imam jedan grudnjak u svojoj veličini, ali takvi modeli više nisu u prodaji. Zato ne nosim grudnjak. To je tajna. Grudnjak bi mi se urezao duboko u ramena. Zato ga nikad ne nosim - pojasnila je Susan koja kaže kako je zbog gigantskog poprsja često imala kompleske tijekom srednjoškolskih dana.

Osim u showovima u kojima je prava atrakcija okušala se i u glumi. Uloge je ostvarila u filmovima kao što su "The Dictator" i "Departed", a sudjelovala je i u showu "Botched", realityju o estetskim operacijama.

Foto: Nova TV

Komentara 3

Avatar nisam..robot
nisam..robot
13:26 27.10.2019.

Konkurencija za P Grbina.

MS
mate.skaro.3
11:50 27.10.2019.

mislim, ne razumijem ženski mozak, a ima nas, čemu to?? kakva je svrha tih umjetnih grudi, nokti, trepavica, guzica...

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
11:41 27.10.2019.

Talent koji se rađa jedanput u 1000 godina, rekla bi Martina, ali ovaj put će sigurno izaći iz dvorane😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije