Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Ljepša si od nje''

Nives usporedili s holivudskom glumicom, javio se Dino Jelusić: 'Odmah mi je ona pala na pamet'

Foto: Instagram
1/10
29.06.2022.
u 20:45

Kaže mi Sanja Agić da sam njena Eva Mendes- napisala je Nives uz fotografiju na kojoj je pozirala u kratkom bež topu koji je istaknuo njezin struk, a ispod nije nosila grudnjak.  Pratitelji su joj uputili brojne komplimente, a mnoge je iznenadila sličnost između Nives i predivne glumice.

Pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (40) na svom se Instagram profilu pohvalila transformacijom za koju je zaslužna vizažistica Sanja Agić. Nova fotografija oduševila je pratitelje, a zgodnu Nives usporedili su s glumačkom ljepoticom.

- Kaže mi Sanja Agić da sam njena Eva Mendes - napisala je Nives uz fotografiju na kojoj je pozirala u kratkom bež topiću koji je istaknuo njezin struk, a ispod nije nosila grudnjak. Pratitelji su joj uputili brojne komplimente, a brojne je iznenadila sličnost između Nives i predivne glumice.

- Eva Mendes mi je odmah pala na pamet - napisao je pjevač Dino Jelusić, a Nives mu je brzo odgovorila.

- Ah, da, to mi je boljka, pored mene frajerima uvijek neke druge žene na pameti - našalila se Celzijus.

''Divna'', ''Ljepša si od nje'', ''Ženo savršenstvo si'', ''Totalno'', ''Ljepša i zgodnija od Eve'', ''Predivna Nives'', ''Top'', ''Bomba'', samo je dio komentara.

Celzijus je nedavno pratitelje oduševila golišavim izdanjem. Pozirala je na balkonu u malom crnom bikiniji koji je jedva obuzdao njezine bujne obline, a brojni pratitelji oduševljeni su njezinom tetovažom maslinove grančice koju je napravila početkom godine. Inače, Nives je novu tetovažu napravila u veljači kada se u društvu sestre uputila u tattoo studio. 

- Tetovirala sam se dva puta i dva puta sam pala u nesvijest. Da vidimo hoće li ovo treće tetoviranje biti malo sretnije. Treća sreća - rekla je Nives u videozapisu na kojemu leži na stolu dok ju tattoo majstor priprema za tetoviranje, a potom je pokazala i kako tetovaža izgleda. Snimila je video u ogledalu na kojem je vidljivo kako je istetovirala maslinovu grančicu koja je inače simbol mira, a pratitelje je u anketi upitala kako im se sviđa novi detalj na njezinom tijelu. 

VIDEO Chris Martin iz Coldplayja u pubu iznenadio zaljubljeni par: Odsvirao i otpjevao svoj klasik

 

Ključne riječi

Komentara 5

TA
Tajg
21:05 29.06.2022.

A šta je sa Knoll,Sevetom? Imali ikakvih informacija? Jesu li zategnute ili utegnute?

OT
otrovnijezik
21:21 29.06.2022.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Avatar istovari
istovari
06:06 30.06.2022.

Lijepa kao Nela Eržišnik....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije