Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna

Nives se pohvalila fotkom, a fan kako je njenu knjigu čitao u zatvoru

Foto: Instagram
1/3
23.09.2018.
u 17:35

Pjevačica i glumica i u traper kombinezonu voli  istaknuti svoje bujno poprsje

Nives Celzijus opet je zapalila Instagram novom objavom. Nakon što joj je mama prije par dana poručila kako ima lijepu haljinu ali 
trebala bi staviti neku maramu preko, Nives je danas objavila novu izazovnu fotografiju.

Pjevačica i glumica i u traper kombinezonu voli  istaknuti svoje bujno poprsje. Na Instagram storyju objavila je i video kako pleše u ovom kombinezonu i grudi je morala pridržavati rukom kako  joj se u plesnom zanosu ne bi dogodila nezgoda. 

Kao i obično javili su joj se obožavatelji s pohvalama na račun njenog izgleda, a javio joj se i jedan obožavatelj i pohvalio njenu 
knjigu Gola istina te otkrio da ju je pročitao dok je služio zatvorsku kaznu.

 

 

 

- Naša Nives što god obuće pa i da stavi vreću za smeće na sebe zrači tim neodoljivim seksepilom. Uvijek vjeran.Tvoj fan iz Poreča. Znaš gdje sam pročitao Golu istinu?U zatvoru. Ja ležim, smijem se i čitam, a šestero tipova zuri u mene i ne mogu vjerovati. Na kraju me na hodniku i na šetnji pojedinci pitaju nasamo; daj buraz posudi  knjige da nitko ne zna - napisao je obožavatelj. 

Ključne riječi

Komentara 15

IL
ilijan
20:24 23.09.2018.

Je jadna

BE
berija
19:53 23.09.2018.

Zašto, VL? Novinari vam od srama ovakvo što ne žele potpisati. Postoji instagram pa tko želi neka gleda. Zašto ovoj spodobi dajete prostor. Hajde, tko bi od vas objavio svoju fotografiju, ime i prezime uz izjavu: "Želim da mi kći bude poput Nives Celzijus"?

NA
narcis660
23:26 23.09.2018.

Dno dna od žene i čemu stalno promoviranje ove i njoj slične...Nekužim.???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije