Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'slatka zavodnica'

Nives ponovno izaziva: pokazala drukčiju pozu i izludjela obožavatelje

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/4
27.11.2020.
u 14:37

Na posljednjoj je obukla uske traperice i snimila selfie tako da joj se u ogledalu iza vidi njena obla stražnjica. Fotografija je u jednom danu dobila skoro 20 tisuća lajkova

Glazbenicu i književnicu Nives Celzijus na Instagramu prati 390 tisuća ljudi koje svakodnevno časti fotografijama na kojima ističe svoje atribute. I dok je dosad redovito pokazivala svoj bujni dekolte, Nives je na nekoliko posljednjih fotografija u prvi plan gurnula svoju pozadinu. 

Na posljednjoj je obukla uske traperice i snimila selfie tako da joj se u ogledalu iza vidi njena obla stražnjica. Fotografija je u jednom danu dobila skoro 20 tisuća lajkova.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

“Kakva guzaaa”, “Dama s najljepšim izazovom. Slatka zavodnica”, “Uh, što mi se sviđa to tvoje dupence”, “Vrlo zanimljivo”, “Tako slatkoooooo”, “Jesi dobra”, “Top žena, wauuu”, “Koji pogled”, “Čista provokacija”, bili su samo neki od brojnih komentara oduševljenih fanova.

Podsjetimo, Nives je prošlog tjedna objavila fotogafiju na kojoj je u prvom planu bio prsten na njenoj ruci, pa su mnogi pomislili da se zaručila. Pjevačica je kasnije objasnila kako taj prsten ima godinama.

Nives Celzijus
1/8

- Jučer sam radila cijeli dan i samo je u nekom trenutku krenula navala čestitki pa da bih spriječila daljnje čestitarenje, nisam zaručena, ovo nije zaručnički prsten i nema nikakvu simboliku, nema nikakvo emotivno značenje, imam ga već 20 godina i mogli ste ga vidjeti već milijun puta, što na storyjima, što na objavama, samo se morate malo fokusirati i na neke druge stvari, napisala je Nives. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
maziko
16:02 27.11.2020.

Kako se nazivaju fanovi Nives Celzijus?? Drkadzije!!

SA
SamoIstina
15:31 27.11.2020.

Bedevija!

DU
Deleted user
17:04 27.11.2020.

Druga županijska.....la drona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije