Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima jedan zahtjev

Nives otkrila čime ju muškarac može osvojiti: 'Najjeftiniji sam dejt ikada'

Foto: Instagram
1/5
30.08.2019.
u 14:56

Nives Celzijus san je mnogih muškaraca, a sada je otkrila i čime ju muškarci mogu osvojiti.

Svestrana Nives Celzijus još uvijek nije pronašla 'onog pravog'. No, mislite li da je njezinim kriterijima teško udovoljiti, varate se. Nives je na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj se isteže na klupici popularnog izletišta na zagrebačkoj Medvednici otkrila čime ju muškarac može osvojiti.  

- Ja sam najjeftiniji dejt ikada. Odvedeš me na Kraljičin zdenac i ja sam sretna - napisala je Celzijus.

Mnogi su u komentarima pohvalili njezinu gipkost, a bilo je i onih koji tvrde da kada je Nives u pitanju novac nije problem.

- Za tebe mi ne bi bio problem ni puno potrošiti za dejt - poručio joj je jedan od pratitelja dok se drugi nadovezao rekavši kako bi za Nives 'treba dati cijelo bogatstvo i nikada ne štedjeti ni vrijeme ni novac'

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

ZO
zoom
15:18 30.08.2019.

da mi je to mater, umro bih od srama....

SX
sudbina x
16:17 30.08.2019.

Pa u pravu je ...Ona je najjeftiniji dejt...Samo moraš imati bar još tri prijatelja i slobodan ulaz na stadion..Dakle jeftina do bola...A onda radnja od gola do gola...

ZA
zagabria2
16:25 30.08.2019.

Najjeftiniji dejt ali 99% muškaraca ne prolazi jer nema debelu batinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije