Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vojska obožavatelja

Nives objavila glamuroznu fotku, no pratitelji je zatrpali komentarima o bivšem suprugu

Foto: Instagram screenshot
1/8
07.08.2020.
u 15:10

Nives je pokazala kako izgleda kada je potpuno sređena i našminkana, no pratitelji su najviše njezin dekolte koji je ukrao svu pažnju.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus na Instagramu je objavila jednu fotografiju sa snimanja. Nives je pokazala kako izgleda kada je potpuno sređena i našminkana, no pratitelji su najviše njezin dekolte koji je ukrao svu pažnju. Ubrzo su krenuli komentari, a između mnogih emotikona srca našli su se i brojni udvarači koji su Nives pisali pjesme. Ipak, mnogo pratitelja spominjalo je njezinog bivšeg supruga, nagovarajući Nives da se pokuša pomiriti s njim

Foto: Instagram screenshot

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom." 

Nives je nedavno u videu koji je objavila priznala da nema partnera. 

“Znate kako za nas celebrityje kažu da ujutro kada se probudimo, plašimo naše partnere. Budući da ja nemam partnera, moram plašiti vas. Bu!”, kazala je Nives te u videu pobrojala sve što misli da su njezini nedostatci. 

Ključne riječi

Komentara 10

PI
Piksy
21:39 07.08.2020.

Budi vec jednom zena svojih godina..imas dvoje tinejdera zeno..nisi solo pa da se ponasas ko dronfulja..proslo tvoje doba i pomiri se s tim..kakav si uzor svojoj djeci..vjecno polugola i u seksi pozama

DU
Deleted user
15:39 07.08.2020.

Kru te hebo, prodaješ slike po 500 kn novinama umjesto da radiš web cam show za puno više para, a znamo da nisi neka fina i pristojna!

KO
komentant
23:39 07.08.2020.

Ako i jednu ženu volim vidjeti u tom izdanju , onda je to ona. Za mene prava sex bomba koja ima sve što volim vidjeti na jednoj ženi. svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije