Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena

Nives je odlučila uzeti suprugovo prezime, sada je Ivanišević

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
19.12.2017.
u 14:15

Nives Čanović, a sada Ivanišević, za našeg bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića udala se u petak u tajnosti

Čestitkom na Instagramu svojoj voditeljici Nives njeni kolege s Narodnog radija otkrili su kako se Nives više ne preziva Čanović nego Ivanišević.

Voditeljica je očito udajom za bivšeg tenisača odlučila uzeti njegovo prezime. Par se vjenčao u petak u tajnosti, a na svadbeno slavlje, koje su organizirali u jednom zagrebačkom restoranu, par je pozvao samo najbliže prijatelje i obitelj. 

 

 

Par je prije braka bio nešto duže od godinu dana u vezi, ali nikada nisu u javnosti komentirali svoju ljubav. Za Nives je ovo prvo bračno iskustvo, dok je Goranu ovo drugi brak. Iza njega je brak s Tatjanom Dragović s kojom ima dvoje djece. 

1/13

Komentara 6

Avatar toxic alien
toxic alien
17:36 19.12.2017.

Cura mi izgleda skroz OK. Lijepa je, i to bez pomoci silikona! Lijep osmijeh, a ne grc na licu kao kod "ljepotica" koje pola dana provedu kod estetskog kirurga a pola u salonu za uljepsavanje. Imam osjecaj da je Goran ovaj put pogodio. Nek' ti je sa srecom care.

SX
sudbina x
16:08 19.12.2017.

Moj Gorane, odoše i zadnje dionice...završit ćeš kao beskućnik...

AM
Axis Mundi
16:48 19.12.2017.

zašto se za sportske ili poslovne uspjehe mora znat', a vjenčanje, pretpostavljam jedan od najsretnijih trenutaka u životu, se mora skrivati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije