Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila i fotku

Nives Ivanišević s prijateljicama uživala na koncertu 50 Centa u Areni Zagreb

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/14
18.10.2023.
u 09:21

Raskošna produkcija, vrhunski zvuk i odlične plesačice samo su upotpunile odličnu večer u zagrebačkoj Areni

Supruga bivšeg tenisača i osvajača Wibledona Gorana Ivaniševića, radijska voditeljica Nives, u utorak navečer uživala je s društvom na koncertu proslavljenog repera 50 Centa koji je nastupio u Areni Zagreb. Fotografiju s prijateljicama podijelila je na Instagram profilu uz opis: "50 Cent".

Inače, nagrađivani reper, televizijski producent i glumac 50 cent u Zagreb je stigao u sklopu velike svjetske turneje “The Final Lap Tour”, a na pozornici su mu podršku dali Busta Rhymes i Jeremih.

Ovom turnejom slavi 20 godina od izlaska svog albuma prvijenca “Get Rich or Die Tryin’” jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u povijesti. Koncert u Zagrebu je jedini njegov posjet regiji na ovoj turneji koja je krenula u srpnju u Salt Lake Cityju i nakon 50 rasprodanih datuma u Sjevernoj Americi prije dva tjedna stigla u Europu.

Prepoznat kao jedan od najtalentiranijih i najplodnijih hip hop umjetnika svog vremena, dobitnik Grammy, Emmy, Billboard Music, MTV Music i mnoštva drugih nagrada, 50 Cent proslavio se svojim rekordnim debi albumom “Get Rich or Die Tryin'” i od tada prodao više od 30 milijuna albuma diljem svijeta. Upravo su hitovi s tog albuma poput "P.I.M.P.", "21 Questions" i "In Da Club" izazvali najveće oduševljenje publike, čime je 50 Cent na svom drugom nastupu u Zagrebu pokazao zašto je jedan od najomiljenijih repera proteklih 20 godina.

1/39

Raskošna produkcija, vrhunski zvuk i odlične plesačice samo su upotpunile odličnu večer u zagrebačkoj Areni.

Podsjetimo, u utorak je Nives sa suprugom Goranom zauzela veći dio medijskog prostora nakon što se doznalo da je bivši tenisač pokrenuo niz tužbi protiv svoje bivše supruge Tatjane Dragović. Od nje, naime, traži novac koji je zaradio prije i nakon braka.  Nacional također donosi da je sud nakon njegovih tužbi protiv bivše supruge, ali i kćeri, Tatjani blokirao svu imovinu. 

"Ovako... onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću  koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", napisao je Ivanišević u poruci koju je objavio na društvenim mrežama, a javnu podršku odmah mu je uputila i supruga Nives.

VEZANI ČLANCI

Ona je njegov status podijelila na svojim društvenim mrežama, a oglasila se i u komentaru ispod Goranove objave. "Pravda je spora, ali dostižna", poručila je Nives. 

S radijskom voditeljicom Ivanišević ima sina Olivera, a u bračnu luku uplovili su u tajnosti u prosincu 2017. godine. U rujnu iduće godine na svijet je stigao i njihov sin. Njihova ljubav planula je 2016. godine, a za nju se doznalo nakon što je Nives na svom Instagramu objavila zajedničke fotografije s dočeka Nove godine u Dohi.

VIDEO Goran Ivanišević tuži bivšu: Preživjeli su preljub i vjenčali se, a onda se sve raspalo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije