Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVALA NA ZABAVI

Nives Ivanišević pokazala zavidnu liniju u badiću, pratitelji je komplimentirali: 'Savršena žena'

Nives Ivanišević
Foto: Instagram
1/7
10.06.2022.
u 15:04

- Prekrasan dan - napisala je Nives uz fotografiju i zahvalila se ELFS-ima.  Nivesini pratitelji odmah su zaredali s komplimentima. "Ok, wow", "Savršena žena", "Ono kad si prelijepa, a nesvjesna", "Prezgodna", nizali su se komentar

Nives Ivanišević (40), supruga naše teniske zvijezde Gorana Ivaniševića (50), na Instagramu je podijelila fotografiju s ELFS pool partyja u Opatiji, gdje se pojavila u gornjem dijelu kupaćeg kostima i vrućim hlačicama. 

- Prekrasan dan - napisala je Nives uz fotografiju i zahvalila se ELFS-ima.  Nivesini pratitelji odmah su zaredali s komplimentima.
"Ok, wow", "Savršena žena", "Ono kad si prelijepa, a nesvjesna", "Prezgodna", nizali su se komentari. 

Podsjetimo, Nives je nedavno na Instagramu odgovarala na pitanja pratitelja, te je kazala kako joj je problem udebljati se. 

 - Inače, imam 53, 54 kilograma i stvarno mi nije lako udebljati se. Moji bliski svi znaju kako to kod mene ide, ali sad sam u Italiji i imam 55 - otkrila je. Za visinu je kazala da je visoka 171 centimetar, ali da je to pored njezinog supruga, proslavljenog tenisača Gorana (50) teško procijeniti jer je on 195 centimetara visok. Neke je zanimalo koja imena su imali u planu za sinčića Olivera na što se Nives našalila odgovorom. - Olivia. Da nije Oliver, bio bi curica. Bio je Oliver odmah - rekla je Nives, a zatim je odgovorila na pitanje kako održava kožu blistavom.

- Evo iskreno, pijem tu i tamo mužu krv na slamku. Uz to pijem dosta tekućine i trudim se jesti zdravo - objasnila je kroz šalu. Pratitelje je još zanimalo i koji joj je najdraži film, koja joj je najdraža knjiga, ali i što najviše voli jesti . Inače, Nives se trenutno nalazi u Italiji u društvu supruga i sina, a na svojem je profilu objavila i nekoliko fotografija s putovanja. Na jednoj fotografiji je pozirala sa suprugom, a pokazala je i kuda su šetali, što su sve vidjeli te kako se proveli. Dodajmo da Nives na ovoj društvenoj mreži prati 48 tisuća ljudi. 

VIDEO: Splitska novinarka Diletta Leotta stigla u Zadar

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:56 10.06.2022.

savrsena druga zena?.

KU
kuramela
19:43 10.06.2022.

Puna mi je kapa vaših savršenih linija svaki dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije