Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važne vrijednosti

Nives Ivanišević otkrila tko je stroži roditelj malom Oliveru

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
15.05.2019.
u 08:47

U prvom velikom intervjuu radijska voditeljica Nives Ivanišević, supruga Gorana Ivaniševića, otkrila je kako izgledaju dani sa sinčićem Oliverom i što smatra ispravnim u odgoju djeteta.

Poznati glas Narodnog radija, voditeljica Nives Ivanišević (36) u intervjuu za Story.hr otkrila je detalje iz života sa suprugom i bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem i njihovim sinčićem Oliverom.

Podsjetimo, Goran i Nives su u braku od prosinca 2017. godine, a Oliver je na svijet došao u rujnu 2018. godine.

- Nekoliko stvari mi je jako važno u životu pa ću nastojati to prenijeti svome djetetu. Prije svega to je vrijednost obitelji i prijatelja, a na odnosima treba raditi i uvijek biti tu za one koje volite. Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe. Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali uvijek trebaš dati sve od sebe - objasnila je Nives kada su je pitali koje vrijednosti želi usaditi malom Oliveru, svom prvorođencu.

Ističe kako je njezin suprug Goran uz nju u svakoj situaciji i da on također uči neke stvari ponovno, ali uživa u tome.

- On ima puno iskustva i super mi je što je u svakoj situaciji uz mene. Velika mi je podrška i ništa mu nije teško. Ponekad pomislim da bi sve bilo puno kompliciranije bez njega - priznala je Nives, a onda i otkrila tko je popustljiviji roditelj.

- Nekako mi se čini da ću ja biti stroža. Goran je puno toga doživio, a ja sam više zaštitnički nastrojena pa već vidim da ću biti ta koja će nešto zabraniti ili prigovoriti - objasnila je voditeljica koja planira svoj povratak na radio u rujnu ove godine.

Pogledajte kako izgleda nova kraljevska beba!

Komentara 1

KR
kruti15
09:32 15.05.2019.

breaking news!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije