Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostaje u komi

Shrvana obitelj glumice koja je završila u bolnici nakon strašne nesreće: 'Ne očekujem da će preživjeti'

Foto: profimedia
1/5
12.08.2022.
u 09:17

Policija je u četvrtak rekla CNN-u kako istražuje je li Heche bila pod utjecajem supstancija u vrijeme incidenta nakon vađenja krvi, ali "potrebno je dodatno testiranje kako bi se isključile bilo kakve tvari koje su davane u bolnici".

Anne Heche (53) protekli petak završila je u bolnici nakon što je doživjela prometnu nesreću u Los Angelesu. Svojim se automobilom zabila u jednu kuću, a nakon toga vozilo je zahvatio požar.

Obitelj glumice sada je rekla da se "ne očekuje da će glumica preživjeti" taj težak sudar u kojem je pretrpjela "tešku anoksičnu ozljedu mozga" i da je sada na aparatima za održavanje života kako bi se utvrdilo može li postati donatorica organa, prenosi The Guardian.

"Želimo zahvaliti svima na lijepim željama i molitvama za Annein oporavak i zahvaliti predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za Anne u Grossmanovu centru za opekline u bolnici West Hills. Nažalost, zbog nesreće Anne Heche pretrpjela je tešku anoksičnu ozljedu mozga i ostala je u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti. Anne je imala ogromno srce i dirnula je svakoga koga je srela svojom velikodušnošću. Imala je više od svog izvanrednog talenta, smatrala je širenje dobrote i radosti svojim životnim poslom. Bit će zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati zbog svoje svjetlosti", stoji u izjavi.

Policija je u četvrtak rekla CNN-u kako istražuje je li Heche bila pod utjecajem supstancija u vrijeme incidenta nakon vađenja krvi, ali "potrebno je dodatno testiranje kako bi se isključile bilo kakve tvari koje su davane u bolnici".

Podsjetimo, u petak je završila u bolnici nakon što je doživjela prometnu nesreću u Los Angelesu, svojim automobilom zabila se u jednu kuću, a nakon toga vozilo je zahvatio požar. Anne je bila zarobljena u automobilu sve dok nisu došli vatrogasci i izvukli je. Pedeset i devet vatrogasaca borilo se s vatrom koja je progutala automobil glumice i kuću u koju se zabila. Vatrogasci su se 65 minuta borili s vatrenom stihijom i trebalo im je dosta dok glumicu nisu izvukli iz automobila. Dok su je izvlačili iz olupine, navodno je mogla komunicirati, ali je nedugo nakon toga izgubila svijest. Dva dana nakon nesreće iz bolnice su stigle dobre vijesti kako je 53-godišnja glumica stabilno, ali stvari su se jučer nažalost pogoršale. Još uvijek nije poznat točan uzrok prometne nesreće, a policija ne otkriva je li Anne bila pod utjecajem alkohola u trenutku kada se vozilom zabila u kuću.

VIDEO>>Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije